Op zoek naar advies van een ervaren vastgoedpartner? Jes Vastgoed werd in 2015 opgestart en is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de ruime regio rond Leuven. Reden tot ons succes zijn onze kernwoorden: ‘vastgoed in vertrouwen‘, ‘eerlijk‘ en ‘dynamisch‘. Deze dragen we hoog in het vaandel. Het doet ons plezier dat dit door onze opdrachtgevers en klanten geapprecieerd wordt. 

Minstens even belangrijk is dat wij 7/7 bereikbaar zijn en van maandag tot zaterdag van ’s morgens tot ’s avonds beschikbaar zijn om je te ontvangen of bezoeken te organiseren. Ons advies staat tot jouw beschikking!

Wij zijn steeds doorlopend open (behalve tijdens zon- en feestdagen). Maar ook tijdens vakantieperiodes zijn we steeds aan het werk. Zo heb je als eigenaar geen onderbreking in de verkoop/verhuur en als kandidaat zijn er genoeg mogelijkheden om na de kantooruren jouw (potentiële) droomwoning te bezoeken!

Ben je op zoek naar een betrouwbare (advies)partner? Aarzel niet om ons te contacteren via info@jesvastgoed.be of 0472 633 626!