Virtuele tour

Woning,  Beauduinstraat 59

3300  Tienen, routebeschrijving
3 130m2
EPC B icon

Warmhartige thuis in tintelend Tienen

Op het kruispunt Vlaams-Brabant, Limburg en Wallonië vind je tintelend Tienen. Deze stad bruist van het leven met vlakbij vlakten charmant platteland. Tien op tien ook voor de ligging van deze woonst: dankzij het stedelijk zwembad om de hoek zwem je in ontspanning. Verder in je straat vind je de weg naar verrukkelijke restaurants en vervolgens wanneer gewenst naar de geniale gym.

Arriveer je thuis, dan valt gastronomie ook daar met de deur in huis. Want met een keuken op het gelijkvloers schuiven je gasten gezwind de benen onder tafel. Daarnaast is je keuken voorzien van alle ingebouwde toestellen; zo zijn jullie beide uitgerust. De avond starten of eindigen doe je op het aansluitend terras waar je met een tequila sunrise geniet van aangename temperaturen tot sunset. 

Ook de overige ruimtes typeren gastvrijheid. Je beschikt over maar liefst twee toiletten, drie slaapkamers verdeeld over drie etages en één grandioze zithoek die tot zes zitplaatsen verzamelt. Zo voelt niemand zich het vijfde wiel aan de wagen. Daarnaast werd de woning in 2018 volledig gerenoveerd en modern afgewerkt tot een klassieke schoonheid. Tot slot bezit je woonst EPC waarde B, met de B van BijnA. Want dankzij de 8 zonnepanelen, 2 lucht-lucht warmtepompen én airco’s met luchtzuivering is het zeer reëel dat je EPC nu waarde A heeft. Applaus!

Algemene info

Grondoppervlakte

56 m2

EPC

110

Oriëntatie tuin

ZW

Staat

Uitstekend

KI

€463

Bouwjaar

1850

In het kort

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Tuin

Ja

Comfort / Technisch

Centrale verwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Zonnepanelen

Ja

Type Verwarming

Aardgas

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

D

G-score

D

Asbestattest

Ja

Jouw vastgoedexpert

Mikhaël Borms