Virtuele tour

Woning,  Boulevardstraat 19

3010  Leuven, routebeschrijving
3 81m2
EPC F icon

Starterswoning te Leuven voor niet te stoppen opportunisten.

Wegens overweldigende interesse zijn alle bezoekmomenten volzet. In dat opzicht kunnen we voorlopig geen verdere bezoeken inplannen. We registreren je graag op onze wachtlijst. Stuur hiervoor gerust een mail naar info@jesvastgoed.be .

Een nog op te blinken parel bevindt zich net buiten de ring van Leuven. In deze verkeersluwe wijk ben je rijk aan rust en een avondzon die zich steevast op je terras neerstrijkt. Dat is namelijk West gericht en heeft vooral buurttuinen in het zicht. Het plezierig pleintje voor je deur trakteert op alle ruimte voor zij die een balletje willen trappen, de benen willen strekken of tijdens een outdoor yogasessie zich dubbel willen plooien.

Eens binnenshuis geniet je door de ruimtes heen van een authentiek tegel spektakel: patroon liefhebbers zullen dan ook aan de grond genageld staan. Besluit je de vloer te vegen met de huidige indeling, dan is alles mogelijk. Deze volledig te renoveren woonst staat je toe de keuken en badkamer te verplaatsen en vervolgens plaats te maken voor een tweede grote slaapkamer op het tweede verdiep. 

Tot slot zijn de lichtkoepel in de leefruimte, vaste trap naar de zolder of hoge plafonds structurele meevallers bovenop de gunstige vraagprijs. Kortom, zet jij je opportunistenbril op? Dan zie je onmiddellijk waar deze woning toe in staat is en kijk je net als ons je ogen uit.

Algemene info

Grondoppervlakte

85 m2

Bewoonbare oppervlakte

81m2

EPC

795

Staat

Renoveren

KI

€389

Bouwjaar

1875-1899

In het kort

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Zolder

Ja

Kelder

Ja

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Beglazing

Dubbel

Type Verwarming

Gaskachels

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

A

G-score

A

Renovatieplicht

Ja

Asbestattest

Ja

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe