Virtuele tour

Woning,  Désiré Mellaertsstraat 130

3010  Kessel-Lo, routebeschrijving
3 112m2 Garage + staanplaatsen
EPC E icon

Beeldige bungalow in de kern van Kessel-Lo

Wegens overweldigende interesse zijn alle bezoekmomenten volzet. In dat opzicht kunnen we voorlopig geen verdere bezoeken inplannen. We registreren je graag op onze wachtlijst. Stuur hiervoor gerust een mail naar info@jesvastgoed.be .

In de kern van Kessel-Lo bevindt zich deze vrijstaande bungalow. Eens aangekomen aan het perceel zul je ongetwijfeld aan de grond genageld staan; aan maar liefst 7are 33ca om exact te zijn. Gezien de uiterst centrale ligging een aanzienlijke oppervlakte. Vervolgens heeft het perceel een breedte van 24 meter en een zuidwest georiënteerde tuin. Zei iemand badminton? In de zon?

Maar sport vind je ook elders in de buurt. Dankzij het nabijgelegen zwembad baan je jezelf een weg door drukke dagen op weg naar ontspanning. Daarnaast vier je de dag in ‘Hal 5’: een oude spoorwegwerkplaats waar locals samenkomen aan smakelijke eetstandjes of zich te goed doen aan heerlijke streekproducten. Terug thuis parkeer je tot twee wagens op de oprit en stockeer je meer dan je denkt in je inpandige garage. 

Ondanks dat de hele woning zich op het gelijkvloers bevindt, stijgt ze boven je verwachtingen uit. Zowel de woonkamer als de veranda zijn zonovergoten, de badkamer en keuken volledig gerenoveerd en op zolder vind je extra opslagruimte; een schat van onschatbare waarde. Hamer je tot slot op ieders aparte slaapkamer? Dan kan je dit dankzij drie afzonderlijke kamers makkelijk waarmaken.

Algemene info

Grondoppervlakte

733 m2

Bewoonbare oppervlakte

112m2

EPC

430

Oriëntatie tuin

W

Staat

Goed

KI

€1088

Bouwjaar

1969

In het kort

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Zolder

Ja

Tuin

Ja

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Centrale verwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Waterverzachter

Ja

Type Verwarming

Aardgas

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

A

G-score

A

Renovatieplicht

Ja

Asbest attest

Ja

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe