Virtuele tour

Woning,  Hoegaardsesteenweg 99

3360  Bierbeek, routebeschrijving
4 225m2
EPC C icon

Ruime, instapklare woning met 4 slaapkamers en extra speelruimte op 16are 91ca, loods (62m2), zuidwest gericht en omgeven door de natuur

Deze ruime woning ligt op een geweldige locatie, zowel naar bereikbaarheid toe als toegang tot de natuur. Dankzij de diepere ligging ten opzichte van de Opvelpsestraat heb je geen hinder van het verkeer.

De woning zelf omvat behalve een woonkamer en keuken nog 3 slaapkamers en badkamer op het gelijkvloers. Hierdoor is het dus perfect mogelijk om volledig op het gelijkvloers te wonen.

In de inkomhal is er een vaste trap naar de bovenverdieping die momenteel is onderverdeeld in 1 slaapkamer met de rest van de ruimte als zolder/berging.

Tenslotte is er aan de keuken nog een veranda met zicht op de tuin.

Daarnaast werd de garage indertijd omgevormd naar een bewoonbare ruimte met aanpalend nog een speelkamer met apart toilet. Onder de rest van de woning bevindt zich een kruipkelder, ideaal om bvb vloeren langs de onderzijde te isoleren, nieuwe leidingen te trekken…

Achteraan het perceel staat er een loods (62m2) en carport waardoor er enerzijds heel wat opslagruimte is en anderzijds meer dan voldoende parkeerplaats. Zeker in combinatie met de oprit aan de linkerzijde. Dit maakt deze woning ook uiterst geschikt voor iemand met een mobilhome of beroep waar (rollend) materieel bij komt kijken.

Naar technieken en aanpassingen toe werd er in 2010 een nieuw onderdak en dakpannen geplaatst alsook isolatie, zowel in het dak als op de zoldervloer. In 2011 werd er een aardgasketel geplaatst wat maakt dat de EPC score 275 (label C) bedraagt.

Verder is de elektriciteit conform en is het perceel volledig omheind, ideaal in functie van eventuele huisdieren!

De tuin is zuidwest georiënteerd waardoor je de hele dag en avond volop van de zon kan genieten. Ook vooraan de woning heb je een fantastisch uitzicht over agrarisch gebied.

Ga je graag wandelen, lopen, fietsen? Hier stap je eenvoudig je deur uit en je staat tussen de velden. Toch liever het bos? Het Meerdaalwoud (Brise Tout) bevindt zich op amper 2,5km.

Deze woning is de laatste woning in de rij, op het uiterste punt van waar er gebouwd mag worden. Dit maakt dat er nooit nog buren (noch vooraan de woning, achteraan of rechts van de woning) zullen bijkomen.

Ben je dus op zoek naar een ruime maar toch overzichtelijke woning met een prachtige buitenruimte op een geweldige locatie? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een bezoek via info@jesvastgoed.be of 016 16 99 16!

Ligging:

 • Bus: 200m
 • Trein: 5km (Vertrijk)
 • Bierbeek dorp: 2km
 • Researchpark Haasrode: 6km
 • Leuven: 8,5km

Troeven:

 • Laatste woning in de rij, rondom rond agrarisch gebied
 • Prachtig zicht, ook vooraan de woning
 • Gelijkvloers wonen mogelijk
 • Elektriciteit conform
 • Zuidwest georiënteerde tuin
 • Heel wat parkeermogelijkheden
 • Loods (62m2)

Algemene info

Bouwjaar

1979

Grondoppervlakte

1691 m2

Bewoonbare oppervlakte

225m2

EPC

275

Oriëntatie tuin

ZW

Staat

Goed

KI

€1268

In het kort

Slaapkamers

4

Badkamers

1

Zolder

Ja

Kelder

Ja

Tuin

Ja

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Centrale verwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Type Verwarming

Gas

Elektriciteit

Conform

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe