Virtuele tour

Appartement,  Watermolenstraat 6, box 101

3018  Leuven, routebeschrijving
2 100m2
EPC D icon

Appartement met uitgestrekt terras in het warme Wijgmaal

Warm welkom in de Watermolenstraat. Van hieruit verdwaal je berekend richting ontelbare fiets- en wandelpaden. Eens gearriveerd in het lokaal befaamde Wijgmaalbroek danst de natuur naar je pijpen en zal de kronkelende Dijle doorheen het valleilandschap je overspoelen met rust. Verder sta je in Wijgmaal niet stil: zo wandel je om de hoek de bruisende stadskern binnen, loop je slechts 300 meter naar je volgende trein of spurt je jouw hond achterna op de hondenweide. 

Nood aan nog meer beweging? Dan zijn Sportcomplex Ymeria of Sportoase Wilsele slechts één stretch verwijderd. De laatste stappen op je teller? Die haal je thuis; flaneer door een grote hangar en bereik vervolgens jouw voordeur. Na je persoonlijke stairway to heaven is het tijd om je ontspannen terugtrekken; het appartement is voorzien van drie grote ramen uitkijkend op een weelderig stukje groen. Schuif ze open en geniet op je west gericht terras van een gloedrode zon. Heb je ‘t binnen soms liever zwart? Dan is het zakken van de rolluiken gestart. 

Het appartement schudt daarnaast mooie ruimtes uit z’n mouw: je geniet van twee slaapkamers, een open leefruimte, een badkamer met zowel ligbad als douche én een berging waar je tot vier etages hoog stapelt. Met een potentiële dressing als deze zitten je opbergproblemen nooit meer in de knoop. Tot slot is de elektriciteit conform, heeft het appartement een recent vernieuwde cv-ketel én volledig nieuw dak. Kortom: zin in een bezoekje? We houden de deur alvast open, misschien kom jij je nieuwe thuis kopen. 

Algemene info

Staat

Goed

KI

€871

In het kort

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Centrale verwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Type Verwarming

Aardgas

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

C

G-score

C

Asbestattest

Ja

Jouw vastgoedexpert

Mikhaël Borms