Onze diensten

Wij zijn meer dan een makelaar. Wij zeggen ‘JES’ tegen dromen en maken een succesverhaal van iedere koop en verkoop. Hoe dan? Dat ontdek je hieronder én als je komt kennismaken, natuurlijk.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Jan van Jes Vastgoed die ons heeft geholpen bij de verkoop van ons huis. Hij toonde een doortastende kennis van het te verkopen huis en wist precies hoe hij de sterke punten ervan moest benadrukken. Daarnaast was zijn kennis van de omgeving uitstekend, wat ons veel vertrouwen gaf in zijn expertise.

- Karen Heremans via Google

Hoe kunnen wij je helpen?

Verkopen

Je eigendom verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Gelukkig denken wij voor jou de verkoopstrategie uit en begeleiden we je doorheen heel het proces.

Meer over verkopen

Aankoopbegleiding

We werken op een persoonlijke manier met je samen om je zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen, van start tot finish, zelfs nadat de (ver)koop is afgerond.

Meer over aankoopbegeleiding

Waardebepaling

Elke eigendom is uniek. Daarom maken we steeds een persoonlijke analyse en waardebepaling. Als verkoper krijg je een gratis doorlichting van de troeven en de verkoopbaarheid van je eigendom om tot een eerlijke en marktconforme prijs te komen.

Nieuwbouw

Heeft je eigendom een grote straatbreedte en wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Wat houdt een bouwproject juist in en wat brengt het financieel op? We geven je graag meer informatie en helpen je bij al je vragen.

Geïnteresseerd? Vraag je brochure aan!

Wil je meer weten of heb je een vraag? Wij staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak
Gratis schatting en advies