Residentie Sint-Jan (fase 2)

Dit project wordt gekenmerkt door een mooie hedendaagse architectuur en een moderne afwerking met oog op kwalitatieve en duurzame materialen.

Opleverdatum
December 2022
Locatie

Sint Jansstraat 27
3118 Rotselaar

Bekijk prijzen
100% VERKOCHT

Laat je email achter om het bestand te downloaden!

Dit project wordt gekenmerkt door een mooie hedendaagse architectuur en een moderne afwerking binnenin met oog op kwalitatieve en duurzame materialen.

Deze 2de fase omvat 5 appartementen (de eerste fase omvatte 13 entiteiten) en wordt gebouwd in hartje Werchter (Sint-Jansstraat) op wandelafstand van alles wat dit bruisende dorp te bieden heeft! (beenhouwer, bakker, apotheek, frituur, café, broodjeszaak…)

Er wordt parkeergelegenheid voorzien in de ondergrondse verdieping. Een staanplaats dient aangekocht te worden in combinatie van een appartement. Daarnaast is in dit project een Cambio-systeem (deelwagen) aanwezig waardoor je die 2de wagen die je weinig gebruikt eventueel kan inruilen met dit deel-systeem.

Koop je dit aan als enige eigen woning? Dan kan je genieten van 6% BTW (ipv 21%) op de constructiewaarde (onder voorwaarden).

Spreken deze kwalitatieve, duurzame en energiezuinige appartementen in een kleinschalig gebouw met een hedendaagse architectuur jou aan? Contacteer Mikhaël via 0471 644 319 of mikhael@jesvastgoed.be, hij helpt je graag verder!

Exterieur

De stijlvolle appartementen werden ontworpen met een uiterst moderne architectuur en hedendaags design.
Je kan buiten genieten op het zonnige terras of in jouw eigen privé tuin.

Details

Gevelsteen

Gevels worden opgetrokken in een façadesteen. Deze worden in verlijmd metselwerk voorzien.

Terrassen en tuin

Elk appartement beschikt over een ruim terras (tot 23m2) en de gelijkvloerse appartementen beschikken over een terras met tuinzone.

Aparte tuinbergingen

Een plaats voor je fiets of nood aan extra bergruimte? Een tuinberging in de gemeenschappelijke tuin is inbegrepen!

Cambio Autodelen

Af en toe kort of wat langer een auto nodig? Dankzij cambio hoef je je niks aan te trekken van verzekeringen, onderhoud, keuring ... Reserveer de wagen via de cambioApp, het internet of telefonisch. 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Niet alleen het milieu en onze steden winnen er bij … cambio autodelen, da’s ook kiezen voor je persoonlijk gemak.

Interieur

Deze comfortabele appartementen worden kwalitatief afgewerkt met duurzame materialen en technieken.
Ze kunnen naar eigen smaak ingericht worden (keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren), conform de ruime budgetten die in het lastenboek zijn opgenomen.

Voor het penthouse zijn er extra budgetten voor afwerking en maatkasten. Gaat je voorkeur uit naar 2 of 3 slaapkamers? Er zijn meerdere indelingen mogelijk!

Details

Keuken

Afwerking volgens eigen keuze te kiezen bij leverancier. Waarde opgenomen in lastenboek.

Sanitair

Afwerking volgens eigen keuze te kiezen bij leverancier. Waarde opgenomen in lastenboek.

Vloer

Afwerking volgens eigen keuze te kiezen bij leverancier. Waarde opgenomen in lastenboek.

Lift

Per trappenhal wordt een lift geplaatst met stopplaatsen op elke verdieping.

Energie

Door het gebruik van duurzame en energetische materialen, beschikt elk appartement over een E-peil van maximaal 20! Hierdoor beantwoorden ze aan de BEN-norm waardoor je niet alleen beschikt over een zeer energiezuinig appartement, tegelijkertijd geniet je gedurende 5 jaar van 100% korting op de onroerende voorheffing!

Details

Vloerverwarming met warmtepomp

Dit zorgt voor lagere energie kosten en een hoog warmtecomfort. Extra voordeel: geen radiatoren die plaats innemen.

Zonnepanelen

Ieder appartement is voorzien van zijn eigen zonnepanelen installatie, omvormer en warmtepomp. Zo bespaar je jaarlijks enkele honderden euro’s op je energierekening.

Ventilatie C+

Balansventilatie met mechanische afvoer van lucht en statische toevoer via raamrooster.

E-peil 20: dubbel winst!

Dankzij het E-peil van maximaal 20 geniet je gedurende 5 jaar van 100% korting op de onroerende voorheffing! Het project voldoet volledig aan de strenge energienormen van vandaag én morgen. Hierdoor is je aankoop of investering volledig future-proof.Goed voor het milieu en je portemonnee!

Beschikbaarheid

Filters
Filters

Er zijn geen units beschikbaar.

Op de hoogte blijven van dit project?

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak

Jouw vastgoedexpert

Mikhaël Borms