Residentie De Vliere

Locatie

Diestsesteenweg 500
3010 Leuven

Bekijk prijzen
63% VERKOCHT

Vlakbij Leuven en toch in’t groen: zalig wonen, slim investeren!

Residentie De Vliere

Residentie De Vliere wordt gebouwd ter hoogte van Diestsesteenweg 498-500 te Kessel-Lo.
Hier vind je op wandelafstand de Delhaize van Kessel-Lo, bakkerij Het Brood, het zwembad van Kessel-Lo, scholen, het Heuvelhofpark… zelfs het Provinciaal Domein is amper 1,5km ver!

Daarnaast heb je op 150m verschillende bushaltes en zit je 2km verwijderd van het station van Leuven. Toch heb je het gevoel om in het groen te wonen! Het gebouw staat in een ruime tuin, met zuidelijk georiënteerde terrassen die uitkijken over de velden.

Residentie De Vliere omvat 8 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen (lift aanwezig) met ondergrondse staanplaatsen en bergingen.

Het wordt gebouwd en verkocht volgens de Wet Breyne waardoor je in schijven betaalt naarmate de bouwwerken vorderen.

Oplevering is voorzien voor de tweede helft van 2021.

Koop je dit aan als enige eigen woning? Dan kan je genieten van 6% BTW (ipv 21%) op de constructiewaarde!

Exterieur

De zon staat centraal in het ontwerp van "De Vliere". Met een achtergevel die uitgeeft op het zuiden, een grote tuin en de velden van Kessel-Lo. Laat je verrassen door dit stijlvolle wooncomplex op één van de grote invalswegen van Leuven.

Details

Terrassen en tuin

Elk appartement beschikt over een ruim zuidgericht terras en/of tuin.

Ondergrondse parkeergarage

Je wagen kan je via een autolift probleemloos parkeren in de kelderverdieping. Een staanplaats is verplicht aan te kopen in combinatie met een appartement, prijzen starten aan 23.500 euro excl. kosten.

Videofooninstallatie

In het brievenbusgeheel van de inkomsas wordt een oproeptoestel geinstalleerd. De videofoonontvanger wordt geïnstalleerd in de woonkamer.

Interieur

Jouw comfort staat centraal. Keuken, vloeren, badkamer/sanitair en binnendeuren zijn nog vrij te kiezen, hiervoor zijn budgetten opgenomen die in de prijs inbegrepen zijn. Dit geeft je nog de mogelijkheid het appartement naar eigen smaak af te werken!

Details

Keuken

Er wordt een geïnstalleerde keuken van hoogwaardige kwaliteit voorzien, volgens ontwerp opgemaakt door de keukenleverancier. Afwerking te kiezen bij leverancier.

Sanitair

Afwerking te kiezen bij leverancier.

Lift

Alle appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift.

Akoestische isolatie

Er worden diverse maatregelen getroffen op het vlak van luchtgeluid-, contactgeluid-, en gevelisolatie.

Energie

Alle appartementen worden opgetrokken volgens de strengste bouwrichtlijnen en isolatienormen, met een E-peil lager dan 30. Hierdoor voldoen ze aan de bijna-energie-neutraal (BEN) norm waardoor je als koper gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing krijgt!

Details

Ventilatie C+

Natuurlijke toevoer via roosters en mechanische vraaggestuurde afvoer. Alle zichtbare luchtafvoerpunten worden uitgevoerd in witte ventilatieventielen. Dankzij de doordachte constructie van de ventilatieventielen wordt een laag geluidsniveau gerealiseerd.

Zonnepanelen

Dankzij een ligging op het zuiden is het dak ideaal om zonnepanelen te installeren. Op het gemeenschappelijke deel van het platte dak worden zonnepanelen geïnstalleerd. De energie opbrengst van deze panelen word evenredig verdeeld over de afzonderlijke appartementen evenredig met de bewoonbare oppervlakte.

Groendak

Groene daken en het gebruik van de nieuwste isolatiematerialen zorgen ervoor dat ook de verwarmingskosten minimaal zijn. Het is jouw comfort van morgen dat telt!

Beschikbaarheid

Filters
Filters

0201

Appartement

2 verdieping

2 slaapkamers

€ 394.000

498

Appartement

Oriëntatie: Z

Tuin: ja

2 slaapkamers

Woonkamer: 98m2

Terras: 14m2

€ 378.500

0103

Appartement

1 verdieping

2 slaapkamers

€ 378.500

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe