Brouwmeester fase 3 – Hop

Opleverdatum
Maart 2024
Locatie

Sint Jansstraat 3
3118 Rotselaar

Bekijk prijzen
86% VERKOCHT

Laat je email achter om het bestand te downloaden!

Brouwmeester staat voor hedendaags wonen met maximale lichtinval, ruime terrassen en duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen

Woonproject Brouwmeester

Brouwmeester dankt zijn naam aan de locatie waar het gebouwd wordt. Met Brouwmeester krijgen de oude loodsen van de Jack-op Brouwerij – en het achterliggende terrein tussen de Beverlaak en de Sint Jansstraat – een nieuwe bestemming.

Brouwmeester bestaat uit 3 gebouwen, die elk een eigen naam kregen in het thema brouwerij: Hop, Mout en Gerst

Residentie Hop

Hop telt 7 appartementen en ligt tegenover de oude kerk van Werchter, langs de Sint Jansstraat. Alle wooneenheden delen een gezamenlijke grote groenen buiten, met een barbecueplek en speelelementen. Een grote ondergrondse parkeergarage voor auto’s en fietsen zorgen voor het ultieme wooncomfort. Een aantal appartementen zijn bovendien afgestemd op mindervalide bewoning.

Exterieur

De architectuur van dit nieuwe gebouw sluit perfect aan bij de gebouwen in de dorpskern.

Details

Gevel

De gevelafwerking bestaat uit: rode gevelstenen met mogelijke kleurnuances, grijs gekleurd gevelpleisterwerk op isolatie, gevelelementen in zichtbaar blijvend, geprefabriceerd beton.

Buitenschrijnwerk

De ramen worden uitgevoerd in aluminium met thermisch isolerende beglazing. De kleur is uni-colour antraciet grijs.

Terrassen

Alle appartementen genieten van een grote open leefruimte en van een mooi, ruim terras dat meestal inpandig ligt zodat je er het hele jaar door van kan genieten.

één appartement met tuin

Eén gelijkvloers appartement beschikt over een tuin

Interieur

Alle appartementen worden op een hoogwaardige manier afgewerkt volgens de laatste standaarden. Je kiest zelf het sanitair, de keuken, de vloeren en de binnendeuren. Zo kan je jouw stempel drukken op de woning.

Details

Keuken

Opstelling wordt voorzien volgens het budget beschreven in het lastenboek. Configuratie van de keuken kan aangepast worden tot eind februari '23 (rekening te houden met alle technische beperkingen) Vanaf maart '23 wordt de afwerking voorzien door de ontwikkelaar

Sanitair

Opstelling wordt voorzien volgens het budget beschreven in het lastenboek. Configuratie van het sanitair kan aangepast worden tot eind februari '23 (rekening te houden met alle technische beperkingen) Vanaf maart '23 wordt de afwerking voorzien door de ontwikkelaar

Vloer

Laminaat: Voorzien in de nachthal, de slaapkamer(s), de dressing(s), de bureau Keramische tegelvloer: Voorzien in de inkomhal, de leefruimte, de keuken, de badkamer(s), de berging(en), de toilet(ten).

Energie

Er wordt gebouwd volgens de EPB-eisen voor een bijna-energieneutraal (BEN) gebouw, met een E-peil van maximaal 30. Aangezien een BEN wooneenheid nu al voldoet aan de toekomstige energienormen, heeft dit een positieve invloed op de waarde van jouw appartement. Tegelijk bespaart je onmiddellijk op de hoge energieprijzen en geniet je gedurende 5 jaar van een korting op je onroerende voorheffing.

Details

Ventilatie D

De energieprestatieregelgeving (EPB) legt een permanente ventilatie van elke woonruimte op. Voor deze residentie wordt gebruikgemaakt van ventilatiesysteem D dat je appartement continu van zuivere lucht voorziet zonder warmteverlies.

Vloerverwarming

De warmteafgifte gebeurt door middel van vloerverwarming. Er wordt geen vloerverwarming voorzien in bergingen en nacht- of inkomhal, tenzij dit noodzakelijk blijkt uit de berekeningen van de installateur. In elke badkamer wordt er bijkomend een sierradiator voorzien.

Thermische isolatie

De wooneenheden zullen voorzien worden van de nodige thermische isolatie om minstens aan de geldende eisen te voldoen. Dit zorgt ervoor dat warmte niet verloren gaat in de winter en hitte buiten gehouden wordt in de zomer. Zo blijft de temperatuur in je appartement onder controle.

Comfort

In een nieuwbouw geniet je meer wooncomfort. Want je ventilatie en verwarming zijn gloednieuw en geïnstalleerd volgens de laatste technieken. Hierdoor is je appartement ook meteen energiezuiniger. Dat voel je maand na maand aan je energiefactuur.
Omdat alles nieuw is, heb je zeker de eerste tien à vijftien jaar weinig of geen onderhoud. En dus ook geen kosten!
Een grote impact op je comfort en gemoedsrust, als je het ons vraagt!

Details

Akoestische Isolatie

Om het akoestische comfort te verzekeren worden er diverse maatregelen getroffen. Dit zowel op gebied van luchtgeluid (stemgeluid, muziek, tv,...), contactgeluid (voetstappen, schuivende stoelen), en gevelgeluid.

Cambio Autodelen

Op vraag van de gemeente wordt er geïnvesteerd in autodelen, door 3 auto’s ter beschikking te stellen. 2 zullen opgesteld staan ter hoogte van Residentie Hop aan de Sint Jansstraat en 1 op het kerkplein tegenover Residentie Hop.

Ondergrondse parkeergarage

Er is voor alle bewoners genoeg parkeerplaats voorzien in de ondergrondse parkeergarage. Er zijn ook ruim voldoende parkeerplaatsen voor fietsen. De toegang tot deze garage met lift is voorzien in residentie Mout.

Lift

Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift. Deze is voorzien van telescopische schuifdeuren en voldoet aan de toegankelijkheidsnormen voor andersvaliden.

Omgeving

 • Je voelt je hier meteen thuis

Je voelt je hier meteen thuis

Een snel ommetje in het dorp laat je meteen haar charme en karakter zien. De krantenwinkel, bakker, slager, apotheker en wijnhandelaar en ook de school en het sportcentrum zijn allemaal in de buurt.

Rotselaar op 10 minuutjes heeft verder alles wat je nodig hebt. Grote steden zoals Brussel, Leuven of Mechelen zijn gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg in Rotselaar. Kortom, wonen in een rustig dorp met een landelijke omgeving, maar toch dichtbij alle belangrijke voorzieningen.

 1. Apotheek
 2. Kerk
 3. Bank
 4. Krantenwinkel
 5. Parochiezaal
 6. Frituur
 7. Kapper
 8. School
 9. Slagerij
 10. Wijnwinkel
 11. Bakker
 12. Rock Werchter Museum

Beschikbaarheid

Filters
Filters

C131

Appartement

3 verdieping

Oriëntatie: ZO

3 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 123.34m2

Terras: 19.18m2

€ 452.500

Op de hoogte blijven van dit project?

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak

Jouw vastgoedexpert

Mikhaël Borms