Residentie Ten Heuvel

Opleverdatum
Maart 2023
Locatie

Dorpsstraat 35 bus E
3360 Bierbeek

Bekijk prijzen
50% VERKOCHT

Laat je email achter om het bestand te downloaden!

Kleinschalig project pal in de dorpskern van Bierbeek. Voorzien van geothermische warmtepomp, zuidgerichte terrassen, ondergrondse staanplaatsen/boxen en kelderberging

Residentie Ten Heuvel, een vrijstaand gebouw met 4 appartementen wordt pal in het centrum van Bierbeek gebouwd. Wie de rust van een groene omgeving en de nabijheid van het dorpscentrum wil combineren, voelt zich hier meteen thuis!

Wonen in Bierbeek

Bierbeek heeft een uitstekende ontsluiting naar Leuven (op slechts enkele kilometers) en naar Brussel (E40 op 5 minuten).

Bierbeek is een mooie landelijke gemeente met talrijke wandel- en fietsroutes, ideaal om de streek te leren kennen. Het levendige cultureel centrum (cc De Borre) ligt op een boogscheut van de residentie en je kan profiteren van allerlei winkelvoorzieningen in de buurt.

Oog op de toekomst

Deze appartementen voorzien ook in al je toekomstige behoeftes. Vloerverwarming gekoppeld aan geothermische warmtepompen (met passieve koeling) en balansventilatie type D zorgen voor een aangenaam comfort. Deze residentie wordt gebouwd volgens de energienorm van de toekomst. Hierdoor geniet je gedurende de eerste 5 jaar van 50% korting op jouw onroerende voorheffing. Een flinke besparing dus op je energiefactuur en op de te betalen belasting!

Parkeren

De residentie wordt gebouwd op het zogenaamde dorpstalud, een natuurlijk glooiing net aan de rand van het centrum. Dankzij deze situatie, bevinden de ondergrondse parking (staanplaatsen én garageboxen) en afgesloten kelderbergingen zich op het straatniveau. Dit zorgt voor een zeer makkelijk in- en uitrijden.

Per appartement dient er verplicht een staanplaats en berging aangekocht te worden.

Oplevering

Oplevering is voorzien voor einde 2022/voorjaar 2023.

6% BTW tarief

Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% voor de constructie (indien je aan de voorwaarden voldoet).

Aarzel dus niet en contacteer ons voor meer informatie!

Exterieur

Het gebouw wordt volledig opgetrokken met eerste keus bouwmaterialen en met extra aandacht voor energiebesparende maatregelen, onderhoudsgemak en veiligheid.

Details

Gevel

De gevels worden uitgevoerd in verschillende materialen. Overwegend wordt er een gevelsteen gebruikt (Wienerberger Riego Iona). Eventuele betonelementen in Prefab wit sierbeton. Overkappingen in wit gevelpleisterwerk

Buitenschrijnwerk

De inkomdeur wordt voorzien in grafietzwarte ALU profielen met een ingewerkt raam in Securit dubbel glas. De deur krijgt ook een elektrisch veiligheidsslot. Alle ramen worden uitgevoerd in dubbelglas in PVC met een grafietzwarte kleur.

Terrassen

De terrassen zijn zuid/zuidwest georiënteerd en overdekt wat maakt dat je hier ten allen tijde optimaal kan genieten. Ze worden afgewerkt met een keramische tegel op tegeldragers. Balustrades worden uitgevoerd in grafiet zwart gelakt staal.

Tuinen

Voortuin en achtertuin krijgen een grasbeplanting met struikaccenten. Dit is inbegrepen in de kostprijs

Interieur

De wooneenheden worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Details

Keuken

Keukens worden gepersonaliseerd in samenspraak met de leverancier. Dankzij een ruim budget kan je een mooie, volwaardig afgewerkte keuken kiezen.

Sanitair

Alle sanitaire toestellen, kranen en toebehoren kan je kiezen bij de leverancier. Wandtegels zijn in douche of bad voorzien tot aan het plafond.

Vloer

Alle ruimtes in het appartement zijn voorzien van betegeling, met uitzondering van de slaapkamers. Deze worden afgewerkt met een gladde ondervloer. Zo heb jij de ruimste keuze in afwerking (laminaat, tapijt, parket,...)

Energie

De verwarming gebeurt via geothermische warmtepompen die gekoppeld zijn aan vloerverwarming over het volledige appartement. Dit maakt dat ze allen zeer energiezuinig zijn. Hierdoor krijg je gedurende 5 jaar minstens 50% korting op de onroerende voorheffing.

Details

Geothermische warmtepomp

De volledige verwarming van het gebouw gebeurt dankzij de uiterst energiezuinige techniek van geothermie. Hierbij worden boringen uitgevoerd tot wel 150m diepte, waarbij warmte aan de grond wordt onttrokken om deze vervolgens om te zetten in bruikbare energiewarmte. Hierdoor kun je flink wat besparen op je energiefactuur zonder dat je moet inboeten aan warmtecomfort. Én het is beter voor het milieu.

Vloerverwarming

De appartementen worden verwarmd met vloerverwarming, aangestuurd met een centraal in de living geplaatste thermostaat.

Passieve koeling

Dankzij de techniek van de geothermie en de vloerverwarming kan dezelfde installatie, tijdens de warme zomerdagen, in “omgekeerde modus” werken, waarbij deze installatie warmte onttrekt aan de omgevingstemperatuur en deze terug afgeeft aan de bodem. Je krijgt dus twee toestellen in één. Handig toch?

Balansventilatie type D

Dit ventilatiesysteem brengt de hoeveelheid aangevoerde en afgevoerde lucht in balans. Dat gebeurt volledig automatisch aan de hand van twee ventielen – in tegenstelling tot een ventilatiesysteem C. Dat laatste systeem zuigt namelijk verse lucht naar binnen via roosters in ramen of muren en het voert de gebruikte binnenlucht mechanisch af. Bij een systeem D gebeurt ook de aanvoer van buitenlucht mechanisch.

Comfort

Deze duurzame en comfortabele appartement omarmen ruimte, licht én flexibiliteit. Het gebruik van duurzame materialen laat niet enkel toe te besparen op energie, maar ook op onderhoud.
Jij hoeft je bij de aankoop van een nieuwbouwappartement enkel nog zorgen te maken over de inrichting.

Details

Lift

Er is een lift voorzien in het gebouw, voorzien van de nodige veiligheidssystemen en keuringen

Akoestische isolatie

Zowel horizontaal als verticaal: verhindert contactgeluid (voetstappen, slaande deuren, schuivende stoelen van de buren) en luchtgeluid (stemgeluid, muziek, televisie,…)

Parkeren en opbergen

De residentie wordt gebouwd op een glooiing net aan de rand van het dorpscentrum. Dankzij deze situatie, bevinden de ondergrondse parking (staanplaatsen én garageboxen) en afgesloten kelderbergingen zich op het straatniveau. Dit zorgt voor een zeer makkelijk in- en uitrijden

Beschikbaarheid

Filters
Filters

A2

Appartement

1 verdieping

Oriëntatie: Z

2 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 98.8m2

Terras: 12.4m2

€ 380.000

A1

Appartement

1 verdieping

Oriëntatie: Z

2 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 98.2m2

Terras: 12.4m2

€ 375.000

Op de hoogte blijven van dit project?

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe