Woonproject Bruulstraat

Opleverdatum
Juni 2024
Locatie

Bruulstraat 39
3360 Bierbeek

Bekijk prijzen
33% VERKOCHT

Laat je email achter om het bestand te downloaden!

Nieuwbouwparel ‘Bruulstraat’ in Bierbeek: een duurzame revelatie

Woonproject Bruulstraat, te Bierbeek

Op een steenworp van Bierbeek centrum bevindt zich project ‘Bruulstraat’: twee halfopen bebouwingen omarmen een gesloten wederhelft en versmelten zo tot één harmonieus geheel. Samen stampen ze je nieuwe thuis uit de grond: rustig wonen met een architectuur om te bekronen. 

De moderne voorgevel verraadt het al: deze drie eengezinswoningen hebben je veel te vertellen. Hoogwaardige materialen worden gecombineerd met een uiterst laag energieverbruik en schieten zo midden in de roos. Op minstens 180 vierkante meter ontwaak je in één van de vier of vijf slaapkamers, maak je gesloten appeltaart in je open keuken of raak je nooit verveeld door het zicht op je uitgestrekte tuin. 

Draag je duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan voegt deze woonst de daad bij het woord. Zo bezit je minstens 5 zonnepanelen, geniet je van vloerverwarming met passieve koeling en beleef je het gemak van een geothermische warmtepomp. Deze laatste gebruikt bodemlagen als gratis energie om warmte op te nemen of af te geven. Zo loopt besparen op je energiefactuur steeds van een leien dakje. 

Al deze maatregelen resulteren in een E-peil 10 waardoor je gedurende vijf jaar 100% korting op je onroerende voorheffing krijgt. Bovendien geldt er nog tot eind dit jaar – onder voorwaarden – 6% BTW op de constructie. Op zo’n unieke voorwaarden, daar kan je op bouwen.

Exterieur

De schitterende combinatie van elementen en materialen resulteren in een eigentijdse architectuur dat zich bovendien harmonieus integreert in de omgeving.

Details

Gevel

De gevels op het gelijkvloers worden overwegend uitgevoerd in gevelsteen van het type: Wienerberger Pagus Iluzo Grijs/Zwart Verdiepingen en overkappingen worden uitgevoerd in standaard wit gevelpleisterwerk

Buitenschrijnwerk

Alle buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in PVC grafietzwart RAL 9011. Alle ramen worden uitgevoerd in dubbel glas. Ramen met een borstwering lager dan 90cm worden uitgevoerd in gelaagd glas.

Tuin

Elke woning beschikt over een ruime privatieve tuinzone

Interieur

De drie ééngezinswoningen worden volledig opgetrokken met eerste keus bouwmaterialen en met extra aandacht voor onderhoudsgemak en veiligheid.

Details

Keuken

Keukens worden gepersonaliseerd in samenspraak met de leverancier van de bouwheer. Dankzij het ruime budget kan je zeker zijn van een mooie, volwaardig afgewerkte keuken.

Sanitair

De keuze van de sanitaire toestellen, kranen en toebehoren kunnen gepersonaliseerd worden dankzij het ruime aanbod bij de leverancier. De plaatsing is inbegrepen in de aankoopprijs.

Vloer

Alle ruimtes in de woningen zijn voorzien van betegeling, met uitzondering van de slaapkamers en bureaus. Deze worden afgewerkt met een gladde chape om jou zoveel mogelijk de kans te geven de afwerking te personaliseren (laminaat, tapijt, parket,...)

Binnendeuren

Binnendeuren zijn van het type schilderdeur volle kern en voorzien van een Inox klink en slot. Volledig gelakte deuren kunnen optioneel aangeboden worden door de leverancier.

Energie

De drie ééngezinswoningen woningen worden volledig opgetrokken met extra aandacht voor energiebesparende maatregelen.

Voor woningen met een bouwaanvraag opgestart in 2022 werd de wettelijke norm vastgesteld op E30. Voor dit project stelt de bouwheer alles in het werk om een E-peil E10 te halen. Hierdoor kan je gedurende 5 jaar genieten van 100% korting op je onroerende voorheffing!

Details

Geothermische warmtepomp

Beleef het gemak van een geothermische warmtepomp! Deze gebruikt bodemlagen als gratis energie om warmte op te nemen of af te geven. Zo loopt besparen op je energiefactuur steeds van een leien dakje.

Ventilatie D

Dit ventilatiesysteem brengt de hoeveelheid aangevoerde en afgevoerde lucht in balans. Dat gebeurt volledig automatisch aan de hand van twee ventielen – in tegenstelling tot een ventilatiesysteem C. Dat laatste systeem zuigt namelijk verse lucht naar binnen via roosters in ramen of muren en het voert de gebruikte binnenlucht mechanisch af. Bij een systeem D gebeurt ook de aanvoer van buitenlucht mechanisch.

Vloerverwarming

De woningen worden verwarmd met vloerverwarming, aangestuurd met een centraal in de living geplaatste thermostaat.

Passieve koeling

Dankzij de techniek van de geothermie en de vloerverwarming kan dezelfde installatie, tijdens de warme zomerdagen, in “omgekeerde modus” werken, waarbij deze installatie warmte onttrekt aan de omgevingstemperatuur en deze terug afgeeft aan de bodem. Je krijgt dus twee toestellen in één. Handig toch?

Comfort

Deze duurzame en comfortabele woningen omarmen ruimte, licht én flexibiliteit. Het gebruik van duurzame materialen laat niet enkel toe te besparen op energie, maar ook op onderhoud.
Jij hoeft je bij de aankoop van een nieuwbouwwoning enkel nog te focussen op de inrichting.

Details

Akoestiek

Alle scheidingswanden tussen de woningen worden voorzien van akoestische isolatie, de tussenniveaus worden uitgerust met akoestische vloerisolatie en de bijhorende randisolatie.

Inpandige garage

Elke woning beschikt over een privatieve oprit en inpandige garage. De toegang tot de garage is voorzien met een sectionaalpoort, inclusief motorisatie en afstandsbediening.

Beschikbaarheid

Filters
Filters

39A

GB

Oriëntatie: NO

Tuin: ja

4 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 187.45m2

Terras: 20.5m2

€ 515.000

39B

HOB

Oriëntatie: NO

Tuin: ja

5 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 182.14m2

Terras: 20.5m2

€ 547.500

Op de hoogte blijven van dit project?

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe