Woning,  Bruulstraat 39, box A

3360  Bierbeek, routebeschrijving

€546 000

4 186.45m2 Staanplaats + Garage
EPC A icon

Nieuwbouwparel ‘Bruulstraat’ te Bierbeek: duurzame gesloten bebouwing aan 6% btw

Op een steenworp van Bierbeek centrum bevindt zich project ‘Bruulstraat’: rustig wonen met een architectuur om te bekronen. Deze gesloten bebouwing bevind zich bijna volledig afgewerkt op de markt. 

Op zoek naar dorps- of stadssfeer krijg je hier twee voor de prijs van één: enerzijds zijn de supermarkt, apotheek, restaurant, school of lokale bakker praktisch om de hoek, anderzijds bereik je dankzij de F24 fietssnelweg, en na slechts 20 minuten fietsen, hartje leuven wanneer je nog meer entertainment zoekt. Verder heb je een bushalte voor de deur, bereik je de oprit E40 Boutersem na 4,3 kilometer en station Vertrijk na 6 kilometer.

Terug thuis verraadt de moderne voorgevel het al: deze heeft je veel te vertellen. De woningen worden geconstrueerd met hoogwaardige materialen en opgeleverd inclusief vloeren, keuken, badkamer en binnendeuren. Op minstens 180 vierkante meter ontwaak je in één van de vier slaapkamers. Het perceel is 6 are 31 ca en 9 are 14 ca: zo bezit je een heerlijk stuk uitgestrekt groen, en geniet je van vakantie in eigen tuin als het ware. 

Draag je duurzaamheid hoog in het vaandel, dan voegt dit project de daad bij het woord. De woning bezit 7 zonnepanelen, een ventilatiesysteem D, geniet van vloerverwarming met passieve koeling en een geothermische warmtepomp. Deze laatste gebruikt bodemlagen als gratis energie om warmte op te nemen of af te geven. Je zonnepanelen compenseren bovendien het volledige verbruik van deze pomp: hierdoor verwarm je gratis waardoor je al snel enkele honderden euro’s per maand bespaart. 

Al deze maatregelen resulteren in een E-peil 10 waardoor je nog gedurende vijf jaar 100% korting op je onroerende voorheffing krijgt. Tot slot de grootste financiële troef van dit nieuwbouwproject: de woning is volledig te koop aan slechts 6% btw en dit op de volledige constructiewaarde. Snel beschikbaar, na het ondertekenen van de akte. Interesse en zin in een bezoek? Wij kunnen alvast niet wachten. 

Algemene info

Grondoppervlakte

631 m2

Bewoonbare oppervlakte

186.45m2

Oriëntatie tuin

NO

Staat

Nieuw

In het kort

Slaapkamers

4

Badkamers

1

Tuin

Ja

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Vloerverwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Zonnepanelen

Ja

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Nee

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

In de buurt

Bushalte

Voor de deur

Oprit autosnelweg (E 40 Boutersem)

4,3 km

Treinstation (Boutersem)

6 km

Treinstation (Leuven)

7,5 km

Supermarkt (Delhaize)

850 m

Apotheek, frituur, bakker, slager, voetbal, school, ...

Binnen 1,5 km

Bruulbos

500 m

Restaurant De Laurier

1,5 km

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe