Verkoop je woning en steun kinderen in armoede

Persoonlijke, diepgaande connecties staan voor ons op de eerste plaats. Die connecties leggen we omdat we mensen willen vooruithelpen in het leven. Om dat te doen, investeren we in persoonlijke ontwikkeling, levenskwaliteit en het geluk van ons team en klanten.

Toch beseffen we dat we nog meer kunnen doen voor mensen die het minder goed hebben dan wijzelf. Daarom steunen we de organisatie ‘Pelicano‘ die zich inzet voor kinderen in armoede.

Doneer en steun Pelicano

“Wie goed doet, goed ontmoet”, geloven we. Het is onze visie wanneer we samenwerken met onze klanten en collega’s, maar ook wanneer we teruggeven aan de maatschappij. Zo doneren we 1% van onze commissie aan de kinderarmoedeorganisatie ‘Pelicano’.

Jammer genoeg groeit nog steeds 1 kind op 5 op in armoede of riskeert hij of zij in armoede te vallen. Dat zijn ruim 500.000 kinderen in België. Een hallucinant cijfer dat we samen met ‘Stichting Pelicano’ zo snel mogelijk willen verkleinen.

Elk kind heeft recht op dezelfde kansen en verdient voldoende eten, kleren, schoolgerief, een doktersbezoek, maar ook lidgeld voor de jeugdbeweging of sportclub. Deze zaken zijn vanzelfsprekend voor ons, maar zeker niet altijd voor hen.

Wil je niet meteen een woning verkopen of werken we (nog) niet samen, maar wil je toch mee helpen om kinderarmoede op te lossen? Je kan steeds vrijblijvend doneren.

JES! We hebben al €12.237 ingezameld voor stichting Pelicano.

Ook Pelicano steunen?

Elke euro maakt een verschil. Samen bestrijden we kinderarmoede.

Bij giften vanaf €40 krijg je een fiscaal attest waardoor je recht hebt op een belastingvermindering tot 45%.

Doneer je gewenste bijdrage