Immo Leuven

Een centrumstad vol charme, rijk aan historiek, cultuur en bourgondische lekkernijen, het is heerlijk vertoeven in Leuven. Het is er net zo mooi wonen. Net zo divers als de stad is, is ook de immo in Leuven gevarieerd. Van knusse rijwoningen tot trendy appartementen, vastgoed in Leuven is veelzijdig.

Het is begrijpelijk dat immo in Leuven best gegeerd is. Met een goede makelaar aan je zijde heb je een streepje voor om sneller je droomwoning te vinden. Jes Vastgoed is je trouwe supporter, die je van A tot Z bijstaat. Wil je je vastgoed verkopen? We maken een doordachte verkoopstrategie op, 100% op maat van jouw pand.

Immo Leuven

Vastgoed in Leuven verkopen

Een woning verkopen is een grote mijlpaal. Daar ga jij niet licht over en wij ook niet. We willen vooral dat je een goed gevoel aan de verkoop overhoudt, of je nu met of zonder makelaar verkoopt. We stellen samen met jou een slimme verkoopstrategie op, waarbij we niet alleen je woning, maar ook je wensen en doelen onder de loep nemen. Jij eindigt met een gratis schatting en heel wat waardevolle info waarmee je een doordachte beslissing kan maken.

Kies je voor ons? JES! We kijken ernaar uit. Samen gaan we een spannend, maar leuk avontuur aan. Elke stap van de weg kan je op ons rekenen. In volle vertrouwen en met respect, zodat we jou optimaal kunnen ontzorgen.

Immo in Leuven te koop

Zoek je een eerste eigen woonst, een nieuw stekje of vastgoed om in te investeren? Jes Vastgoed gaat door tot we de perfecte match hebben gevonden. Eerst bekijken we grondig je zoekopdracht. Elke nieuwe woning die bij ons terechtkomt, krijg je als eerste te zien en kan je als eerste bezoeken.

We weten hoe belangrijk vastgoed kan zijn in een mensenleven. Je investeert niet alleen in iets materieels, je investeert in je leven en je toekomst. We willen dat je een pand vindt dat je hart sneller doet slaan. Tijdens het hele proces staan we paraat voor jou met advies, ondersteuning en altijd eerlijke feedback.

Samenwerken? JES!

Hoe je woningdromen er ook uitzien, bij Jes Vastgoed krijg je een betrokken vastgoedgids die zich met volle goesting voor je inzet. Heb je immo in Leuven te koop of wil je liever kopen?

Alles begint bij een goed gesprek.

Zeg je ‘JES’ tegen je woondroom? Maak een afspraak of kom langs in ons kantoor in Bierbeek voor een eerste babbel over je volgende nieuwe stap. We geven je alle info, in mensentaal, want we willen jou vooruithelpen in het leven.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: