Bouwgrond,  Gareelstraat 13

3360  Bierbeek, routebeschrijving

€275 000

622m2

Lot 1, deel van 2 idyllische lotgenoten: halfopen, gelegen in een doodlopende straat te Bierbeek

Wanneer een locatie niet alleen praktisch, maar ook idyllisch is, beland je op Gareelstraat 15 in Bierbeek. Deze halfopen, te bebouwen lotgenoten bevinden zich op het einde van een doodlopende straat. Handig en vooral veilig wanneer iemand met twee grote ogen om stoepkrijt of een fietsje vraagt. 

Achter de percelen bevindt zich een natuurgebied met de bijhorende ‘Bierbeek’. Trek je het gelijknamige centrum in, dan vind je een basisschool, supermarkt, bakkerij, brasserie en cultureel centrum op slechts enkele minuten wandelen. Neem je de fiets, dan bereik je na 12 minuten het Researchpark van Haasrode of het Mollendaalbos en na 20 minuten de Leuvense Ring. Tot slot bevinden de loten zich pal tussen oprit E40 Haasrode en E40 Boutersem. Wanneer je dorpsgemakken met stadswensen wil combineren, zijn het dus deze percelen die floreren. 

Kenmerken Lot 1:

  • Grondoppervlakte: 6 are 22 ca
  • Bouwbreedte: Een royale 8,21 meter biedt meer ruimte voor jouw architecturale verlangens, een opvallend verschil ten opzichte van de gemiddelde 7 meter.
  • Bebouwbare oppervlakte: 220 m² voor beide loten, plat dak verplicht. 
  • Oriëntatie: Oost-georiënteerd, een klein verschil in ligging zorgt ervoor dat dit Lot mogelijk iets meer avondzon vangt.
  • Natuurgebied: Achteraan de het te bebouwen perceel 1A bevindt zich 1B. Een unieke combinatie waarbij het ene deel wordt gereserveerd voor bouwdoeleinden en het andere deel voor natuurschoon. Zo bouw je niet alleen een huis, maar omarm je de natuur echt buitengewoon. 
  • Vraagprijs: €275.000 (lot 1A + 1B)

Doet dit lot jou dagdromen? Geef Jes dan snel een seintje, en zorgen wij ervoor dat jij te midden van dit idyllisch groen komt wonen.

Algemene info

Grondoppervlakte

622 m2

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Nee

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Ja

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

In de buurt

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe