Virtuele tour

Woning,  Kapucijnenstraat 25

3300  Tienen, routebeschrijving
4 162m2
EPC C icon

Zeemzoete rijwoning in hartje Tienen

Gekend om z’n iconische suiker: deze stad proeft zoet en terecht naar meer. Kom je wonen in de Kapucijnenstraat te Tienen, dan kies je voor het beste van twee werelden: het bruisend stadscentrum aan je ene zijde, een vredig buitenleven aan je andere. Want op slechts 30 minuten wandelen arriveer je in Tiens Broek. Een stukje ongerepte natuur in de vallei van de Grote Gete: bij elke vogelspotter bekend en boordevol loop- en wandelroutes. Met zichten als deze ben je moeiteloos vroeg uit de veren.

Ook in je eigen tuin ervaar je complete rust: zuidgericht, met terras en volledig omheind. Dat belooft zeemzoete zomerdagen om naar uit te kijken. Het zonlicht breng je mee naar binnen langs de grote raampartijen of lichtkoepel in de keuken. Deze laatste bezit alle ruimte om het hele gezin inclusief vrienden te laten tafelen. Het potentieel van deze woonst steekt dan ook niet onder stoelen of banken.

Bij het vallen van de avond zijn er maar liefst vier slaapkamers die je nachtrust bieden. Nood aan meer? Dan ga je ongetwijfeld uit je dak, want de gehele te renoveren zolder biedt je carte blanche voor opberg- of uitbreidingsplannen. Ook in de optioneel bij te huren garagebox stockeer je memoires, fietsen of je wagen en dat voor 60 euro per maand. Tot slot is deze woning energiezuinig, de elektriciteit conform, reeds grotendeels gerenoveerd én instapklaar. Zie jij jezelf hier wonen? Dan ontmoeten we je graag daar.

Algemene info

Grondoppervlakte

183 m2

EPC

213

Oriëntatie tuin

Z

Staat

Goed

KI

€379

Bouwjaar

van 1900 tot 1918

In het kort

Slaapkamers

4

Badkamers

1

Zolder

Ja

Kelder

Ja

Tuin

Ja

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Centrale verwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Type Verwarming

Aardgas

Elektriciteit

Conform

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

C

G-score

C

Asbest attest

Ja

Jouw vastgoedexpert

Mikhaël Borms