Virtuele tour

Woning,  Leeuwerikenstraat 3

3001  Heverlee, routebeschrijving
3 105m2
EPC B icon

Opportune stadswoning met drie slaapkamers én terras 

Ik zie, ik zie wat jij ook ziet! Zet jij net als ons je opportunistische bril op, dan ligt deze mooie kans in het verschiet. De sterktes? Een ideale ligging te Heverlee, 110 vierkante meter bewoonbare oppervlakte waarvan wel drie kamers én een stadsterras: allen te renoveren naar jouw smaak. De belofte is dus glashelder: jij gaat ervoor? Wij zorgen ervoor!

De locatie geniet van het beste van twee werelden: vlakbij het researchpark, IMEC, Gasthuisberg en Leuven én op 300m van het station in Heverlee. Ben je op zoek naar overweldigende rust, dan bereik je te voet het Arenbergkasteel, de Dijle en de Zandvang. Toch wat meer pit? Dan vind je om de hoek niet enkel het ViaVia reiscafé, maar ook Thaise restaurants of een oervlaams frituur. Dat smaakt naar meer.

De woning staat je toe alles tussen deur en dak in te richten hoe jij het wil. Breng je Pinterestbord tot leven en sla de hamer op de kop met verrassende keuzes. Leef je vooral uit op je binnenkort teder terras: zo zet je elke dag de bloemetjes buitengewoon buiten. Last but not least: een scherpe EPC waarde van 195 resulterend in label B. Kortom: spot jij hier ook een mooie kans? Dan zijn we met twee.

Algemene info

Bewoonbare oppervlakte

105m2

EPC

195

Staat

Matig

KI

€267

In het kort

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Kelder

Ja

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Centrale verwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Type Verwarming

Aardgas

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

D

G-score

D

Asbestattest

Ja

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe