Compromis in opmaak Virtuele tour

Woning,  Leeuwerikenstraat 5

3001  Heverlee, routebeschrijving
4 125m2
EPC D icon

Centraal gelegen woning met stadstuintje te Heverlee 

Smoorverliefd op het potentieel: welkom in Leeuwerikenstraat 5. Deze woonst bevindt zich in het kloppend hart van Heverlee. Van hieruit bereik je op wandelafstand restaurants, bakkers en op 300 meter het treinstation, maar ook scholen, parken en Leuven stad voor jouw volgende staycation. Bovendien bereik je op slechts 10 minuten fietsen het researchpark van Haasrode, Gasthuisberg of Imec. Zo ben je tijdens de ochtendspits in geen tijd op je werkplek. 

Eens binnen schiet jouw keuken een schot in de roos: volledig uitgerust, met een strak werkblad én in het gezelschap van een grandioze kastenwand; zo lang en breed de voorraad zich strekt. De woning is verder deels te renoveren, maar wanneer met liefde overgoten, om te toveren tot een ware parel. Vandaag telt deze 4 slaapkamers. Bouw je één van de kamers om, dan bevinden zich een slaapkamer en badkamer, en twee kamers respectievelijk op de eerste en tweede verdieping. 

Of je nu houdt van anjers of rozen, heb je een passie voor groene vingers, dan zal deze stadstuin je ongetwijfeld bekoren. Deze sluit aan op het gezellige terras, en alsof dat nog niet genoeg was, vind je buiten op slechts 100 meter een staanplaats bij te huren indien je dit wenst. Fietsen stockeer je dan weer moeiteloos in de hal. Tot slot niet onbelangrijk: het EPC kent momenteel label D (geen renovatieplicht) en installeer je een extra warmtepomp dan geniet je onmiddellijk van label C. Kortom, ben jij net als ons verleid en nu ook verliefd? Laat dan snel van je horen, zo ben jij het die de punten zal scoren. 

Algemene info

Grondoppervlakte

114 m2

Bewoonbare oppervlakte

125m2

EPC

347

Oriëntatie tuin

N

Staat

Goed

KI

€470

Bouwjaar

tussen 1850 en 1874

Beschikbaar

Bij akte

In het kort

Slaapkamers

4

Badkamers

1

Kelder

Ja

Tuin

Ja

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Beglazing

Dubbel

Type Verwarming

Warmtepomp lucht/lucht

Elektriciteit

Niet conform

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

C

G-score

C

Asbestattest

Ja

Renovatieplicht

Nee

In de buurt

Bushalte

300 m

Treinstation

300 m (Heverlee)

Autosnelweg (E40)

2,5 km (Haasrode)

Leuven

1 km