Virtuele tour

Appartement,  Stoopkensstraat 60, box 1

3320  Hoegaarden, routebeschrijving
2 115m2 Garage
EPC C icon

De Stoopkensstraat te Hoegaarden heeft naast dit prachtig appartement nog veel meer troeven in haar mars: een barbier, masseur, brouwerij én fietsenwinkel. Trap je wat verder door, dan sta je op slechts 5 minuten in Rosdel. Hemel op aarde bij het zien van deze weidse vergezichten, groene valleien en structuurrijke graslanden. Verder vijf sterren voor de prachtig bijhorende wandelroutes.

Ook je nieuwe thuis is even flitsend. Zo breng je dankzij de vele raampartijen de zon moeiteloos mee naar binnen. Het appartement heeft alle ruimte, is instapklaar en heeft tot drie slaapkamers die allen uitgeven op het terras: volledig heraangelegd in 2019 met een magnifieke blauwe steen. 

Daarnaast geen vuiltje aan de lucht dankzij je nieuwe HR condensatieketel, conforme elektriciteit en EPC-label C. Tot slot bezit je een afzonderlijke garagebox: achteraan het terrein gelegen én inbegrepen in de prijs. Kortom: zit jij met je hoofd al hoog in de wolken? Dan hoef je geen hemel en aarde te bewegen: een seintje volstaat! 

Algemene info

EPC

229

Staat

Goed

KI

€801

Bouwjaar

2007

In het kort

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Terras

Ja

Comfort / Technisch

Centrale verwarming

Ja

Beglazing

Dubbel

Type Verwarming

Aardgas

Legal / info

Stedenbouwkundig attest

Ja

Bouwvergunning

Ja

Bouwmisdrijf

Nee

As-Built attest

Nee

Beschermd erfgoed

Nee

Geinventariseerd erfgoed

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Onteigeningsplan

Nee

Dagvaarding uitgebracht

Nee

Leegstand

Nee

P-score

B

G-score

B

Jouw vastgoedexpert

Mikhaël Borms