Nieuwbouwproject ElsenPOORT

Opleverdatum
Februari 2026
Locatie

Blandenstraat 116
3053 Haasrode

Bekijk prijzen
0% VERKOCHT

Laat je email achter om het bestand te downloaden!

Uniek woonconcept in het hart van Haasrode: beleef ElsenPOORT.

Welkom thuis. Een plaats waar speelse elegantie en luxueus comfort versmelten. Een plaats die, op het ritme van jouw leven, toekomstgericht denkt aan vandaag en de verre morgen. 12 woonunits met een strakke architectuur, die harmonieus opgaan in een groene oase van rust. Welkom, in de warme charme van ElsenPOORT.

Lieflijke ligging.
De locatie omhelst de drievuldigheid waar je naar zoekt: een balans in wonen, werken én leven. Zo woon je op wandelafstand van het dorpscentrum, met de toekomstige, favoriete bakker, sporthal of restaurant om de hoek. Ook een vlot transport naar het werk is voorzien: het researchpark van Haasrode bevindt zich op slechts vijf minuten rijden, alsook de oprit van de E40. Mag het ‘s weekends wat meer zijn, dan zorgt na slechts 4,5 kilometer bruisend Leuven hiervoor. Mag het wat minder zijn, dan bereik je na één kilometer de rust van het – recent als nationaal park erkende – Meerdaalwoud. En dat is goud.

Synergetische site. 
Natuur ligt – samen met community – aan de basis van deze slimme structuur: zo biedt project ElsenPOORT een gemeenschappelijke parktuin, een vijver, een buitenspeelzone voor de kleinsten en een idyllische picknickplaats rond de Elsenboom. Van hieruit heb je bovendien zicht op de uitgestrekte, achterliggende natuur en dit steeds vanop de eerste rij. 

Wonderlijke woningen.
Kom binnen in één van de vier halfopen nieuwbouwwoningen, ieder bestaande uit vier slaapkamers, drie etages, twee staanplaatsen in de ondergrondse privé-garage met automatische sectionaalpoort en een grote tuin met terras, uitkijkend op het groen. Zoek je een extra kamer of een polyvalente ruimte meer, dan strijk je zorgeloos in de – reeds met vaste trap bereikbare – zolderruimte neer. Bovendien bezit elk van de woningen een private kelder met trap. Handig wanneer je na ‘t parkeren de inhoud van je wagen vlot naar boven wenst te dragen. Verder zorgt een hoger afwerkingsbudget hier voor nog meer duurzaamheid en kwaliteit. Dit betekent afgewerkte deuren, geschilderde muren en een hoger budget voor de vloeren, keuken en een alarmsysteem.

Adembenemende appartementen. 
8 unieke units die samen blenden tot één modern doch tijdloos geheel. Op het gelijkvloers bevinden zich vier lichtrijke tuinappartementen mét terras: twee met twee slaapkamers en twee met één slaapkamer. Kies je liever voor een appartement op de eerste verdieping, dan bezit je steeds dezelfde indeling alsook twee slaapkamers én geniet je van extra zolderruimte tot wel 40 vierkante meter. Allen beschikken ze over een ondergrondse, private berging en staanplaats (beide vereist bij te kopen) alsook toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Moderne missie.
Jouw toekomstige woonst plukt tot slot de vruchten van de moderne missie van dit project. Hoe? Dankzij zonnepanelen op de woningen, en een ventilatiesysteem type D en regenwater aangesloten op de toiletten en buitenkraan in alle units. Bovendien geniet je van een geothermische warmtepomp gekoppeld aan de vloerverwarming: dit systeem gooit airco overboord en zorgt voor een stabiel binnenklimaat. Resultaat? Op zowat elk uur de aangenaamste temperatuur. Dit alles zorgt ervoor dat je feilloze E-peilen van om en beide 20 behaalt en je gedurende vijf jaar dus 50% minder onroerende voorheffing betaalt. 

Kortom, ben je op zoek naar de luxe, het comfort en de woonervaring die ElsenPOORT biedt? Geef Jes Vastgoed dan snel een seintje, zo mis ook jij deze unieke kans niet.

Exterieur

In het hart van Residentie ElsenPOORT ontplooit zich een weelderige gemeenschappelijke tuin. Met zorgvuldig geplaatste boom- en struikaccenten wordt het een visueel genot en een rustgevend toevluchtsoord voor de bewoners.
De tuin is met doordachte precisie ingericht, met een speeltoestel dat een vleugje vreugde toevoegt voor de jongsten en zitbanken die strategisch verspreid zijn voor ontspannen momenten en sociale interactie. Hier trachten we een serene sfeer te creëren, waar bewoners kunnen genieten van de rust en harmonie die de tuin te bieden heeft.

Elke woning en gelijkvloers appartement beschikt ook over een royale privétuin die uitkijkt op het groen van de gemeenschappelijke tuin. Als kers op de taart wordt op de hoek van de Blandenstraat en de Elzenbroekstraat een charmant pleintje aangelegd met een uitnodigende zitbank en een centraal geplante boom.

Details

Gevels

De gevels kenmerken zich door het overwegend gebruik van roodbruine gevelstenen. Deze keuze creëert een warme en karakteristieke uitstraling, waardoor het project naadloos integreert in zijn omgeving.

Buitenschrijnwerk

De inkomdeuren krijgen een stijlvolle uitstraling met grafietzwarte aluminium profielen, compleet met raam van Securit dubbel glas. Voor extra veiligheid wordt de inkomdeur voorzien van een robuust veiligheidsslot en een handige Inox trekker. De ramen worden uitgevoerd in grafietzwart PVC, en hoogwaardig dubbel glas.

Tuinen

De tuinaanleg is inbegrepen in de totale kostprijs. De voortuin wordt zorgvuldig vormgegeven met een groen gazon, aangevuld met charmante struikaccenten. De achtertuin belooft een oase van groen met een grasbeplanting.

Terrassen

De appartementen beschikken over een westelijk georiënteerd terras zodat je kunt profiteren van de warme middag- en avondzon. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van het buitenleven.

Interieur

Welkom in een stijlvolle en comfortabele woonomgeving waar modern wonen hand in hand gaat met tijdloze klasse.

De appartementen op het gelijkvloers bieden lichtrijke ruimtes, terrassen, en keuze uit twee of één slaapkamer. Opteer je voor een appartement op de eerste verdieping, dan geniet je van dezelfde indeling met twee slaapkamers en extra zolderruimte tot wel 40 vierkante meter.

Bij de woningen staat een verhoogd afwerkingsbudget garant voor duurzaamheid en kwaliteit, met afgewerkte deuren, geschilderde muren, en een ruimer budget voor vloerafwerking en keuken.

Details

Keuken

Dankzij het royale budget krijg je niet zomaar een keuken, maar een keuken die de term 'volwaardig afgewerkt' naar een nieuw niveau tilt! Alles is inbegrepen: kasten, apparaten, elektriciteits- en sanitaire aansluitingen, en plaatsing. Laat het kookavontuur maar beginnen!

Sanitair

Door de ruime keuzemogelijkheden bij de leverancier is het mogelijk om alle sanitaire toestellen, kranen en toebehoren volledig naar wens aan te passen. Daarnaast wordt alles met uiterste precisie geïnstalleerd en zorgvuldig gekeurd.

Vloer

Bij de aangewezen leverancier heb je de mogelijkheid om tegels te kiezen uit een divers assortiment, tegen zeer concurrentiële prijzen. Zowel in de woningen als in de appartementen is betegeling doorheen alle ruimtes voorzien. In de badkamers en douches worden wandtegels geplaatst tot aan het plafond, en alle betegelde ruimtes worden netjes afgewerkt met plinten.

Muren & Plafonds

Woningen: Alle muren worden geschilderd in een grondlaag, kleur wit met uitzondering van de zolder, kelder en garage. Appartementen: Hier zijn geen privatieve schilderwerken voorzien. De gemeenschappelijke delen worden wit geschilderd en volledig afgewerkt opgeleverd. (met uitzondering van wanden in zichtbeton en de muren in het garagecompartiment)

Energie

Ontdek een thuis waar hedendaags comfort harmonieert met een bewuste blik op het milieu. Hier ben je omringd door de voordelen van zonnepanelen*, een slim ventilatiesysteem, een geothermische warmtepomp, en het verantwoord gebruik van regenwater voor toiletten en buitenkranen. Deze duurzame benadering vormt de kern van een leefruimte waar modern wonen en milieubewustzijn elkaar ontmoeten.

Details

Geothermische warmtepomp

Dankzij de uiterst energiezuinige techniek van geothermie wordt het hele project verwarmd. Hierbij worden boringen uitgevoerd tot wel 150m diepte om warmte aan de grond te onttrekken en om te zetten in bruikbare energie. Dit bespaart flink op je energiefactuur zonder in te boeten aan warmtecomfort én is beter voor het milieu.

Vloerverwarming met passieve koeling

Deze slimme technologie werkt tijdens warme zomerdagen in "omgekeerde modus," onttrekt warmte aan de omgeving en geeft deze terug aan de bodem. Hierdoor geniet je het hele jaar door van efficiënte verwarming en koeling. Voeg daar de luxe van gelijkmatige vloerverwarming aan toe, en je hebt een milieuvriendelijk en slim verwarmingssysteem voor elk seizoen!

Balansventilatie D

Ventilatiesysteem D biedt een efficiënte luchtverversing en warmteterugwinning voor energiebesparing. Het minimaliseert tocht, filtert stof en pollen, en regelt de vochtigheid in huis. Dankzij de gecontroleerde mechanische toevoer en afvoer is het systeem stil en onopvallend. Deze eigenschappen dragen bij aan een gezondere binnenluchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat, waardoor ventilatiesysteem D een slimme keuze is voor moderne woningen.

Zonnepanelen

Woningen: Voorzien van 6 zonnepanelen met omvormer. Dit resulteert in een nagenoeg energie neutrale woning. Appartementen: Indien gewenst kunnen er zonnepanelen worden toegevoegd. Om alle bewoners de mogelijkheid te bieden om hiervan te profiteren, wordt de beschikbare dakoppervlakte pro-rata verdeeld op basis van de oppervlakte van elk appartement.

Comfort

Treed binnen in het comfort van nieuwbouw, waar innovatieve bouwtechnieken een aangename woonervaring garanderen. Met zorgvuldig doordachte indelingen, slimme lichtinval en voorzieningen die naadloos passen bij een hedendaagse levensstijl. Naast deze troeven biedt nieuwbouw ook voordelen als energie-efficiëntie en lagere onderhoudskosten, waardoor je geniet van een duurzame, comfortabele en toekomstgerichte woonomgeving.

Details

Akoestische isolatie

Geluidscomfort staat centraal. Horizontale en verticale isolatie zorgen ervoor dat hinderlijke geluiden, zoals voetstappen en stemgeluid, geminimaliseerd worden. Geniet in alle rust van jouw nieuwe thuis, waar we aandacht hebben voor een serene leefomgeving.

Lift (appartementen)

In het gebouw van de appartementen zijn er twee liften voorzien, compleet uitgerust met essentiële veiligheidssystemen en keuringen. De liften zijn stijlvol afgewerkt met Inox wandpanelen en voorzien van verlichting, een spiegel, noodverlichting, verluchting en meer.

Parkeren en opbergen

Woningen: Elke woning heeft een ondergrondse privékelder met trap, waardoor je na het parkeren van je auto gemakkelijk je huis kunt bereiken Appartementen: ondergrondse parkeergarage met 12 parkeerplaatsen en 8 individuele bergingen.

Tot in de puntjes

De toegangsgebieden van zowel de individuele woningen als het appartementsgebouw zullen worden uitgerust met essentiële voorzieningen zoals brievenbussen, huisnummering en een bel met videofoon. Bovendien wordt er in de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw energiezuinige LED-verlichting met een ingebouwde timer geïnstalleerd.

Beschikbaarheid

Filters
Filters

1

Woning

Oriëntatie: NW

Tuin: ja

4 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 340m2

Terras: 21m2

€ 760.000

2

Woning

Oriëntatie: NW

Tuin: ja

4 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 270m2

Terras: 21m2

€ 716.000

3

Woning

Oriëntatie: NW

Tuin: ja

4 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 270m2

Terras: 21m2

€ 716.000

4

Woning

Oriëntatie: NW

Tuin: ja

4 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 340m2

Terras: 21m2

€ 765.000

Meer laden

Op de hoogte blijven van dit project?

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe