Nieuwbouwwoningen Diestsesteenweg 254 – 256

Opleverdatum
Mei 2024
Locatie

Diestsesteenweg 254-256
3300 Tienen

Bekijk prijzen
0% VERKOCHT

Laat je email achter om het bestand te downloaden!

4 moderne nieuwbouwwoningen te Tienen: drie slaapkamers, oprit én tuin

Vier strategisch gelegen woningen met lage onderhoudskosten, en volledige vrijheid in afwerking.

Vier op een rij! Is Tienen vlakbij, dan ben je slechts een steenworp verwijderd van dit fonkelend nieuwbouwproject. Vier waanzinnige woningen op een wel erg strategische ligging: van supermarkten, scholen, dokters of bakkers tot een gezellige after work met makkers, alle op minder dan twee kilometer van je verwijderd. 

Nieuw-bouwen betekent dat je kan vertrouwen: op lage onderhoudskosten en hoge rendementen, dit dankzij een lucht-water warmtepomp gecombineerd met 16 private zonnepanelen. Verder geniet je van een ventilatiesysteem type D, een E-peil van minstens E-24 en vloerverwarming op het gelijkvloers én in de badkamer. Zoals je ziet, is dit waarin een nieuwbouw zich onderscheidt: het bespaart je heel wat stress, grijze haren, fronsen en tijd. Bingo! 

De 3 gesloten bebouwingen worden ruwbouw winddicht verkocht, inclusief de technieken, pleisterwerken en elektriciteit. Voor de afwerking heb je twee opties: kies je voor het gemak van het afwerkingspakket van de ontwikkelaar, inclusief vloeren, deuren, keuken, badkamer en tuin, of ga je voor volledige vrijheid door zelf leveranciers te selecteren?

Kies je voor de halfopen bebouwing, dan wordt deze volledig afgewerkt verkocht en zo ook verrekend in de prijs.

Kortom, vier glorieuze winnaars op een rij. Onze bezoekdagen zijn reeds geopend, ben jij erbij? 

Exterieur

In deze eigentijdse woonblok met vier moderne woningen, gaat functionaliteit en stijl hand in hand. De strakke rechthoekige vormen vormen een harmonieus geheel, gekenmerkt door een nuchtere eenvoud. De woningen vullen elkaar aan in een subtiele symmetrie en worden gekenmerkt door grote ramen die veel daglicht binnenlaten.

Details

Gevelafwerking

Crepi is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en heeft isolerende eigenschappen, wat het een functionele en esthetische keuze maakt

Autostaanplaats

Geniet van het gemak en de veiligheid van je eigen autostaanplaats recht voor je woning. Of het nu gaat om het uitladen van boodschappen of het snel bereikbaar maken van je auto, een eigen autostaanplaats voegt een vleugje comfort toe aan jouw woongenot.

Terrassen en tuin

Geniet van jouw eigen stukje buitenparadijs. Hier vind je rust, mogelijkheden voor gezellige bijeenkomsten, en misschien zelfs een hoekje om te dagdromen.

Interieur

Je hebt de flexibiliteit om te beslissen hoe de woning wordt afgewerkt. Met het optionele afwerkingsbudget kun je de ontwikkelaar de afwerking laten verzorgen, waarbij je zelf de keuze hebt in vloeren, deuren, keuken, badkamer en tuin. Aan de andere kant kun je er ook voor kiezen om als koper zelf leveranciers aan te spreken voor deze elementen, waardoor je volledige controle hebt over de selectie en installatie van specifieke componenten in je nieuwe woning.

Details

Keuken

Kies uit een scala aan hoogwaardige materialen en kleuren om een keuken samen te stellen die perfect past bij jouw stijl en smaak. En beslis zelf: ga je voor het gemak van een vaatwasser of kies je liever voor extra kastruimte?

Sanitair

Maak van jouw badkamer een persoonlijke oase van comfort en stijl!

Vloer

Ook de afwerking van de vloeren kan je zelf kiezen. Zo heb je alle vrijheid om je droomparketvloer te laten plaatsen of toch te kiezen voor praktische tegels.

Energie

Ontdek de voordelen van nieuwbouw, waar betrouwbaarheid samengaat met hedendaags comfort. Met moderne voorzieningen zoals een efficiënte lucht-water warmtepomp en zonnepanelen, geniet je van energiezuinig wonen. Ervaar een frisse leefomgeving dankzij het ventilatiesysteem type D, terwijl het E-peil garant staat voor duurzaamheid. De toevoeging van vloerverwarming op het gelijkvloers en in de badkamer maakt je nieuwe thuis extra comfortabel.

Details

Zonnepanelen + Lucht-water warmtepomp

De lucht-water warmtepomp werkt samen met de 16 private zonnepanelen. Met de warmtepomp geniet je van efficiënte verwarming en koeling, terwijl de zonnepanelen zorgen voor een continue stroom van groene energie. Het resultaat? Een woning die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Vloerverwarming

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op het gelijkvloers én in de badkamer. Deze moderne verwarmingsoplossing verspreidt gelijkmatig warmte door de ruimtes, waardoor je op blote voeten kunt genieten van een aangename temperatuur.

Balansventilatie type D

Dit geavanceerde systeem zorgt voor een constante, efficiënte luchtcirculatie doorheen je huis.

Comfort

Een ruwbouw, winddichte nieuwbouwwoning kopen betekent niet alleen investeren in een stukje vastgoed, maar ook in het comfort van een gestroomlijnd verhuisproces en een woning die klaarstaat om je persoonlijke stempel te ontvangen. Met deze strategische keuze geniet je van een reeks voordelen.

Details

Geluidsisolatie

Moderne bouwtechnieken zorgen voor betere geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een rustige en vredige woonomgeving.

Minimale onderhoudslast

Nieuwbouwwoningen vereisen minder direct onderhoud in vergelijking met oudere woningen. Hierdoor heb je meer tijd om van je huis te genieten in plaats van continu bezig te zijn met reparaties.

Snelle verhuistermijn

Omdat het bouwkundige skelet van de woning al staat en de essentiële elementen zijn voltooid, kan het afwerkingsproces vlot van start gaan, wat resulteert in een efficiënte overgang naar je nieuwe thuis. Hierdoor kun je snel genieten van het comfort en de luxe van een nieuwbouwwoning.

Beschikbaarheid

Filters
Filters

254

HOB

Oriëntatie: W

Tuin: ja

3 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 120m2

€ 320.000

254A

GB

Oriëntatie: W

Tuin: ja

3 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 120m2

€ 290.000

256

GB

Oriëntatie: W

Tuin: ja

3 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 120m2

€ 300.000

256A

GB

Oriëntatie: W

Tuin: ja

3 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 120m2

€ 310.000

Op de hoogte blijven van dit project?

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak

Jouw vastgoedexpert

Mikhaël Borms