Residentie Ten Heuvel – Fase 2

Opleverdatum
December 2024
Locatie

Dorpsstraat 33
3360 Bierbeek

Bekijk prijzen
75% VERKOCHT

Laat je email achter om het bestand te downloaden!

Zeven appartementen die je doen zweven + één penthouse om te beleven

Residentie Ten Heuvel – Fase 2

In 2024 is hartje Bierbeek 8 appartementen rijker, terug te vinden in twee uiterst moderne panden. Doorkruis je deze gemeente op zoek naar een nieuwe woonst, dan zal je deze locatie beslist omcirkelen. Van hieruit wandel je namelijk in één rechte lijn naar restaurant In De Molen, buurtwinkel Louis Delhaize, je lokale bakker of je toekomstig stam-frituur. 

Ook comfort staat centraal. Zo zijn alle appartementen voorzien van een geothermische warmtepomp en alle ruimtes van vloerverwarming mét passieve koeling. Dankzij score 30 zal ook het E-peil je niet koud laten. Bovendien smelt je voor de financiële voordelen: 5 jaar lang 50% korting op je onroerende voorheffing. Da’s 100% mooi meegenomen. 

Alle appartementen beschikken over een terras en/of tuintje. Kies je voor het penthouse, dan is het terras maar liefst 47m² groot en in het gezelschap van een gigantisch groendak. Eens binnen geniet elke stek van één tot drie slaapkamers en heb je het budget voor de afwerking zelf in handen. Sla je deze ook graag in elkaar en heb je nood aan stockageruimte? Dan is jouw privé kelderberging in een vingerknip geregeld. Deze is gelegen naast je persoonlijke, ondergrondse parkeerplaats. Terug naar boven? Spring dan mee in de lift en laat deze 8 gloednieuwe appartementen je verwachtingen overstijgen.

Exterieur

De prachtige mix van elementen en materialen leidt tot een eigentijdse architectuur die harmonieus aansluit op de omgeving

Details

Gevel

De gevels worden uitgevoerd in verschillende materialen en overwegend in gevelsteen. Blok A krijgt een rood/bruine uitvoering. Blok B krijgt een witte uitvoering (zoals de reeds opgeleverde fase 1)

Buitenschrijnwerk

De inkomdeur wordt voorzien in grafietzwarte ALU profielen met een ingewerkt raam in Securit dubbel glas. De deur krijgt ook een elektrisch veiligheidsslot. Alle ramen worden uitgevoerd in dubbelglas in PVC met een grafietzwarte kleur.

Terrassen

De afwerking van de vloer gebeurt met keramische tegels die op tegeldragers geplaatst worden. Deze tegels hebben een uitzicht dat vergelijkbaar is met natuurlijke hardsteen of een gelijkaardig materiaal. De balustrades worden uitgevoerd in grafiet zwart gelakt staal.

Tuinen

De tuinaanleg is inbegrepen in de kostprijs. De gemeenschappelijke voortuin: krijgt een grasbeplanting met struikaccenten. De achtertuin een grasbeplanting

Interieur

Het open concept zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes, terwijl de grote ramen overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een gevoel van ruimtelijkheid creëren.

Details

Keuken

Keukens worden gepersonaliseerd in samenspraak met de leverancier. Dankzij een ruim budget kan je een mooie, volwaardig afgewerkte keuken kiezen.

Sanitair

Alle sanitaire toestellen, kranen en toebehoren kan je kiezen bij de leverancier. Wandtegels zijn in douche of bad voorzien tot aan het plafond.

Vloer

Alle ruimtes in het appartement zijn voorzien van betegeling, met uitzondering van de slaapkamers. Deze worden afgewerkt met een gladde ondervloer. Zo heb jij de ruimste keuze in afwerking (laminaat, tapijt, parket,...)

Energie

Deze appartementen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van duurzaamheid, zoals efficiënte isolatie, slimme verwarmingssystemen en passieve koeling. Hierdoor wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd, wat zich direct vertaalt in lagere energiekosten. Zo kan je niet alleen genieten van een comfortabele en energiezuinige woning, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Details

Geothermische warmtepomp

Dankzij de uiterst energiezuinige techniek van geothermie wordt het hele gebouw verwarmd. Hierbij worden boringen uitgevoerd tot wel 150m diepte om warmte aan de grond te onttrekken en om te zetten in bruikbare energie. Dit bespaart flink op je energiefactuur zonder in te boeten aan warmtecomfort én is beter voor het milieu.

Vloerverwarming

De appartementen worden verwarmd met vloerverwarming, aangestuurd met een centraal in de living geplaatste thermostaat.

Passieve koeling

Dankzij de techniek van de geothermie en de vloerverwarming kan dezelfde installatie, tijdens de warme zomerdagen, in “omgekeerde modus” werken, waarbij deze installatie warmte onttrekt aan de omgevingstemperatuur en deze terug afgeeft aan de bodem. Je krijgt dus twee toestellen in één. Handig toch?

Balansventilatie type D

Dit ventilatiesysteem zorgt voor een evenwicht tussen de aangevoerde en afgevoerde lucht. Het werkt volledig automatisch met twee ventielen, wat het onderscheidt van een ventilatiesysteem C dat verse lucht binnenlaat via roosters en gebruikte lucht mechanisch afvoert. Bij een systeem D gebeurt zowel de aanvoer als afvoer van lucht mechanisch, wat zorgt voor een efficiëntere luchtverversing in huis.

Comfort

Bij de aankoop van een nieuwbouwappartement kan je genieten van het gemak en comfort van een gloednieuwe eigendom zonder dat je zelf de werken moet coördineren. Zo heb kan jij je ten volle focussen op het kiezen van de afwerking (vloeren, keuken, badkamer,...) en de inrichting.

Details

Lift

Er is een lift voorzien in het gebouw, voorzien van de nodige veiligheidssystemen en keuringen. Toegankelijkheid en comfort gegarandeerd!

Akoestische isolatie

Horizontale en verticale isolatie: verhindert contactgeluid (voetstappen, slaande deuren, schuivende stoelen van de buren) en luchtgeluid (stemgeluid, muziek, televisie,…)

Parkeren en opbergen

De residentie wordt gebouwd op een glooiing net aan de rand van het dorpscentrum. Hierdoor bevinden de ondergrondse parking en afgesloten bergingen zich op het straatniveau. Dit zorgt voor een zeer makkelijk in- en uitrijden.

Beschikbaarheid

Filters
Filters

A1.2

Appartement

1 verdieping

Oriëntatie: Z

1 slaapkamer

Bewoonbare Oppervlakte: 60.8m2

Terras: 8.9m2

€ 289.000

A1.3

Appartement

1 verdieping

Oriëntatie: Z

2 slaapkamers

Bewoonbare Oppervlakte: 90.4m2

Terras: 8.9m2

€ 370.000

Op de hoogte blijven van dit project?

Gratis schatting en advies

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom aan!

Maak een afspraak

Jouw vastgoedexpert

Jan Vanden Berghe

Jan Vanden Berghe