Immo Bertem

Graag wonen in het Dijleland? Dan is vastgoed in Bertem het bekijken waard. Bertem is een warme landelijke gemeente vol charme en natuur. Van appartement en nieuwbouwwoning tot bouwgrond en vierkantshoeve, immo in Bertem vind je ook bij Jes Vastgoed. Onze betrokken makelaars helpen je graag je droompand te vinden.

Immo Wilsele

Immo in Bertem verkopen

Denk je eraan je vastgoed in Bertem te verkopen? Ook dan staan we voor je klaar. Een goede makelaar helpt je die mijlpaal in goede banen te leiden. Dat doen we steeds met een warm hart en met respect voor je wensen. Daarom stellen we samen de verkoopstrategie op. We bekijken je woning, je wensen en doelen. Ook een gratis schatting hoort erbij.  

Met die waardevolle informatie op zak ga je vlotter en stressvrijer richting verkoop, met of zonder makelaar. Ons doel blijft dat je een fijn gevoel aan de verkoop overhoudt. Bevalt zo’n stressvrij proces je wel? Jes! Onze makelaars ontzorgen je graag! 

Vastgoed in Bertem te koop

Dat perfecte pand vinden, die woning waar je je meteen thuis voelt… Het is niet altijd eenvoudig. Een goede startplaats is ons aanbod immo te koop in Bertem en omstreken. Ons aanbod bevat allerlei panden met de mogelijkheid je hart sneller te doen slaan. Lijkt een pand je wel wat? Boek meteen een bezoekje in via onze site of ga op virtueel Blitz-bezoek via Instagram

Zie je door de bomen het bos niet meer of wil je meer begeleiding om je nieuwe stek te vinden? Schakel dan een professional in. We doen met plezier het zware werk voor jou. Samen bespreken we je woondromen. Krijgen we een nieuw pand binnen? Dan ben jij de eerste die het weet. Ook krijg je voorrang bij bezoekmomenten. Nood aan advies, ondersteuning of eerlijke communicatie? Je kan op elk moment bij ons terecht. 

Lena Vermeulen
Lena Vermeulen
23/12/2023
De teksten zijn gewoonweg top! Alleen al daarvoor zou je een pand kopen bij Jes. En o ja, er is gewoon ook een supergoede service 🙂
Wouter Winant
Wouter Winant
21/12/2023
Bijna een jaar geleden hebben we na het overlijden van mijn moeder haar huis te koop gezet via Jes. Ondanks mijn twijfels na vergelijkingen met andere immo kantoren wist Jan me te overtuigen om voor hem te kiezen. In tegenstelling tot vele anderen bleken zijn "verkoopspraatjes" 🙂 1 voor 1 juist te zijn. Alles wat hij voorspelde kwam uit en ook de service die werd aangeprezen voldeed aan de beloften die voorheen gemaakt werden. Jan en zijn team hebben ons vlekkeloos van A tot Z begeleid met het nodige respect wat betreft de emotionele en nostaligische kant van het verhaal. Een welverdiende 5 sterren voor deze zaak!
Bart Swinnen
Bart Swinnen
20/12/2023
Het is een plezier samen te werken met het team van Jes Vastgoed. Zeer attent en enthousiast en altijd met de beste bedoelingen. We hebben via Jes Vastgoed enkele jaren geleden een appartement gekocht, net één verkocht en waarschijnlijk volgt er binnenkort nog één. Zeer professionele aanpak en tegelijkertijd heel menselijk. Een voorbeeld voor de sector en zeker een aanrader.
Karen Heremans
Karen Heremans
17/12/2023
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Jan van Jes Vastgoed die ons heeft geholpen bij de verkoop van ons huis. Hij toonde een doortastende kennis van het te verkopen huis en wist precies hoe hij de sterke punten ervan moest benadrukken. Daarnaast was zijn kennis van de omgeving uitstekend, wat ons veel vertrouwen gaf in zijn expertise. Wat ik vooral waardeerde, was zijn gebruik van hedendaagse social media. Hij maakte bijvoorbeeld een TikTok filmpje waarin hij het huis beschreef en liet zien, alsook de omgeving via de tuin.Dit was een creatieve en effectieve manier om potentiële kopers te bereiken en hun interesse te wekken. Het gebruik van social media gaf ons het gevoel dat hij met de tijd meegaat en alle mogelijkheden benut om ons huis onder de aandacht te brengen. Daarnaast was de communicatie met zowel klanten als potentiële kopers vlot en efficiënt. Jan reageerde snel op vragen en zorgde ervoor dat er nooit verlies van “momentum” was. Dit was erg belangrijk voor ons, omdat we wilden dat de verkoop soepel en snel zou verlopen. Wij kunnen Jes Vastgoed ten zeerste aanbevelen. Hun doortastende kennis, gebruik van hedendaagse social media en vlotte communicatie hebben ervoor gezorgd dat de verkoop van ons huis succesvol en probleemloos verliep.
hans theunis
hans theunis
13/12/2023
Super tevreden!! Wij hadden Mikhaël als makelaar en kunnen er enkel maar positief over zijn. De vele (onvoorziene) obstakels die er ons pad gekruist zijn hebben we overwonnen dankzij zijn cool en ervaring. Het is een topper die weet waar hij mee bezig is! Een topper waar ik binnen x aantal tijd nog een opdracht wil toevertrouwen.
Gerda Theunis
Gerda Theunis
12/12/2023
Door mond aan mond reclame kwamen we bij jes terecht. Na onze eerste kennismaking met Mikhaël waren we al verkocht. En wat een topper! Ook tijdens de onvoorziene perikelen konden we steeds bij hem terecht en door zijn deskundigheid bracht hij het tot een goed einde. Jes vastgoed draagt zowel naar koper als verkoper toe eerlijkheid en respect hoog in het vaandel. Dankjewel Mikhaël en team Jes.
Laura Hellemans
Laura Hellemans
01/12/2023
Wij hadden 2x een fantastische ervaring met Johan van Jes vastgoed! We kochten via hem een nieuwe woning aan en waren onder de indruk van de professionaliteit en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Nadat ons bod aanvaard werd, kwam de volgende horde: onze eigen woning snel en succesvol verkopen. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om hiervoor ook Jes vastgoed in te schakelen. Zij namen het hele proces in handen met steeds een vlotte communicatie tussendoor. Er werden meerdere pogingen ondernomen om de perfecte foto's te trekken en het filmpje van het blitz bezoek was een grote meerwaarde om kandidaat kopers te vinden. Johan en co overtroffen dan ook onze verwachtingen met de verkoop van onze woning! Wij zijn zeer tevreden (ver)kopers en raden Jes vastgoed voor de volle 100% aan!
Els Vanderzeypen
Els Vanderzeypen
16/11/2023
Wij hadden geen gemakkelijk dossier met de verkoop van onze woning. Alles moest precies passen met aankoop nieuwbouw 150 km verder. Alle regelingen en bijkomende zorgen lossen zij voor je op. De correcte en professionele aanpak bij de verkoop hebben we te danken aan Mickael. Bijzonder veel kennis en steeds telefonisch bereikbaar. Een kantoor met een grote K! 100% yes voor Jes!
jordy geens
jordy geens
13/11/2023
Mikhaël was onze makelaar. Meteen hadden we er een goed gevoel bij om alles van de verkoop van het huis over te laten aan Mikhaël! Alles was tot in de puntjes voorbereid, zeer goede communicatie! Ons huis was binnen de 2 weken verkocht! Toppers!!!
Jana Slegers
Jana Slegers
09/11/2023
Bij de zoektocht naar een makelaar hadden we een verkennend gesprek met meerdere vastgoedkantoren. Mikhaël van Jes vastgoed overtuigde ons al bij het eerste kennismakende gesprek. Hun open communicatie, professioneel doch vriendelijke aanpak en kennis van de markt waren voor ons overtuigende factoren om met hen in zee te gaan bij de verkoop van zowel ons huis als appartement. Bij elke stap in het verkoopproces – marketing voor verkoop (extra pluspunten voor Blitzbezoek filmpjes), huisbezoeken, afhandeling bij verkoop – werden we op de hoogte gehouden en alles verliep vlot en professioneel. Wij zouden Jes vastgoed aan iedereen aanbevelen.

Zin om samen je woondromen waar te maken? JES!  

Jes Vastgoed helpt je bij je zoektocht naar een woning te koop, maar ook wanneer je graag vastgoed wil verkopen. Onze makelaars zijn niet alleen betrokken adviseurs, ze zijn ook ervaren vastgoedgidsen die zich 100% inzetten voor jouw woondroom. 

Goesting om er samen met ons volop voor te gaan? Maak een afspraak voor een eerste goede babbel, waarbij we alles leren over jou, je wensen en doelen. We hebben er zin in! 

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s:

TEST