Immo Werchter

Werchter is wereldwijd bekend voor het befaamde Rock Werchter, maar de gemeente heeft nog veel meer te bieden. In de zomer bruist Werchter van muziek, sfeer en cultuur, want ook TW Classic en Werchter Boutique brengen leven in de brouwerij. Toch is het een rustig, charmant dorp met heel wat karakter. Zo is de natuur er nooit ver weg, dankzij de vele wandel- en fietsroutes. Ook vastgoed in Werchter is karaktervol en bruisend.

Als jij ook vastgoed in Werchter of de omliggende streek zoekt, helpt Jes Vastgoed je met plezier verder.

Immo Werchter

Immo in Werchter verkopen?

Ben je niet op zoek om te kopen, maar wel om te verkopen? Dan twijfel je misschien nog of je met of zonder makelaar wil verkopen. Wat al wel zeker staat, is dat je een krachtige verkoopstrategie nodig hebt voor een succesvolle verkoop. Daar helpen we je graag bij, want dit is een nieuwe start waarbij je een trouwe supporter kan gebruiken.

We willen vooral dat je een goed gevoel overhoudt aan de verkoop. Daarom analyseren we samen met jou alle factoren die een invloed hebben op de waarde van je woning. Zo beschik je over alle info om een doordachte beslissing te maken. Kies je voor een samenwerking met Jes Vastgoed? Dan gaan we samen het avontuur aan, arm in arm.

Immo in Werchter te koop

Jes Vastgoed is helemaal thuis in de streek. We hebben in ons aanbod te koop heel wat interessante panden, van woningen en appartementen tot bouwgronden. Ga je graag gericht op zoek of heb je een specifieke zoekopdracht?

We bouwen onze database uit met up-to-date zoekopdrachten, zodat kandidaat-kopers een voorsprong kunnen nemen op de markt. Nog voor we een nieuwe woning publiceren, lichten we hen als eerste in en krijgen ze de garantie dat ze op de eerste bezoekdag kunnen langskomen.

Samenwerken met ons? JES!

Als makelaar is ons eerste doel je ontzorgen. We willen je vooruithelpen in het leven en vastgoed speelt daar een grote rol in. Daar gaan we niet licht over. Daarom leren we je graag beter kennen. Op basis van jouw unieke woonwensen stellen we een persoonlijke aanpak op, helemaal op jouw maat.

Maak alvast een afspraak voor een eerste gesprek met een betrokken makelaar die met plezier voor jou aan de slag gaat.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: