Immo Rotselaar

In Rotselaar komen drie streken samen: de Zuiderkempen, het Hageland en het Dijleland. De natuur is er groen, gevarieerd en weelderig. Spreekt immo in Rotselaar je wel aan? Begrijpelijk, het is er rustig wonen in een gemeente vol natuur en cultuur.

Jes Vastgoed helpt je met plezier zoeken naar een nieuwe thuis in Rotselaar. Ook wanneer je je eigendom in Rotselaar wil verkopen kan je bij ons terecht. Bij Jes Vastgoed vind je meer dan een makelaar. We zijn je trouwe sidekick in een spannend vastgoedverhaal. Omdat we je willen vooruithelpen in het leven, zeggen we #jesjesjes tegen je woondromen.

Immo Rotselaar

Immo in Rotselaar verkopen?

Je immo in Rotselaar verkopen is een grote mijlpaal. Of je nu zelf je woning wil verkopen of met hulp van een makelaar, een slimme strategie is een must voor een succesvolle verkoop. Dat tonen ook de cijfers aan: binnen de vier maanden is 95% van onze panden met succes verkocht.

We helpen je een succesvolle strategie uitbouwen. We werken met een gratis schatting op basis van een grondige analyse van je woning. Daarna heb je alle info om zak om te beslissen hoe je je woning wil verkopen. Wil je met ons samenwerken? Dan gaan we arm in arm het avontuur aan.

Vastgoed te koop in Rotselaar

In ons aanbod te koop in Rotselaar vind je woningen, appartementen en bouwgronden. Als je nog niet precies weet wat je zoekt, kan dat best overweldigend zijn. Daarom kan je bij ons terecht voor aankoopbegeleiding, van A tot Z.

Dat betekent dat we je trouwe supporter én je sympathieke vastgoedgids zijn. We blijven volop zoeken tot je je droomwoning hebt gevonden. Tijdens het hele proces krijg je van ons eerlijk advies, open communicatie en betrokken steun. We weten dat je niet zomaar investeert in vastgoed. We zijn er voor je, vol enthousiasme, ambitie en vertrouwen.

Zeg ‘JES’ tegen je woondroom!

Een goede makelaar is er om je te ontzorgen. Om dat optimaal te kunnen, willen we je graag beter leren kennen. We leren graag alles over jouw woonwensen, want onze aanpak is steeds uniek en op jouw maat. Maak een afspraak voor een gezellige babbel waarin we alles over elkaar te weten komen.

Bij Jes Vastgoed krijg je een enthousiaste, proactieve, eerlijke makelaar die zich 100% voor jou inzet. We zijn er om jou te ondersteunen, van start tot finish.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: