Immo Tielt-Winge

Immo in Tielt Winge is net zo gevarieerd als de omgeving van de gezellige gemeente zelf. In het charmante Tielt-Winge is ook het vastgoed charmant én interessant, dankzij alle nabijgelegen voorzieningen en faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning, vierkantshoeve of een knap historisch pand, je vindt het vast in ons vastgoedaanbod in Tielt-Winge.

Zin om te wonen in de gemeente van de Vlooybergtoren en het Kasteel van Horst? Jes Vastgoed geeft je een streepje voor in de zoektocht naar je droomwoning.

Immo Leuven

Vastgoed in Tielt-Winge verkopen

Wil je je vastgoed in Tielt-Winge verkopen? We snappen helemaal dat dat geen beslissing is die je snel-snel maakt. Om zo’n mijlpaal in goede banen te leiden, heb je een goede makelaar nodig. We willen immers  dat je een fijn gevoel aan de verkoop overhoudt, ook als je ervoor kiest om zonder makelaar te verkopen.

Een vlotte, relatief stressvrije verkoop? Dat verkrijgen we door samen een verkoopstrategie op te stellen. We bekijken je woning, maar ook je wensen en doelen in detail. Dat gaat gepaard met een gratis schatting en een heleboel waardevolle informatie die de verkoop vlotter maakt, met meer kans op succes. Win-win, dus!

Zeg je JES tegen een vlotte verkoop? We kijken ernaar uit om je volop te ontzorgen!

Immo in Tielt-Winge te koop

Op zoek naar een eigen stekje of nieuwe thuis in Tielt-Winge? Snuister alvast eens door ons uitgebreid aanbod immo te koop! Schakel je liever een professional in om het zware werk te doen? Goed idee, dat doen we met plezier!

Jes Vastgoed bekijkt grondig je wensen en je woondromen. Je krijgt elke nieuwe woning die bij ons terechtkomt als eerste te zien. Lijkt het pand je wel wat? Dan krijg je ook voorrang bij het bezoeken. We willen dat je een woning vindt waarop je niet alleen verliefd wordt, maar waar je je ook echt thuis voelt. Je kan daarom steeds bij ons terecht voor advies, ondersteuning en altijd eerlijke feedback.

Samenwerken? JES!

Of je op zoek bent naar een woning te koop of liever je vastgoed wil verkopen, bij Jes Vastgoed krijg je een betrokken adviseur en ervaren vastgoedgids die zich met volle goesting inzet.

Je volgende vastgoedavontuur begint met een goede babbel. Maak een afspraak of spring binnen in ons kantoor in Bierbeek voor een eerste gesprek met een van onze enthousiaste makelaars.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: