Immo Hoegaarden

Heb je immo in Hoegaarden op je verlanglijstje? De gezellige gemeente Hoegaarden grenst aan Tienen en ligt op een steenworp van Leuven. De naam klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren, want ook het lekkere witbier van dezelfde naam vindt er zijn oorsprong. In Hoegaarden valt heel wat te beleven én heel wat te vinden, zoals charmant vastgoed.

Als je geïnteresseerd bent in vastgoed in Hoegaarden, dan kan een goede makelaar precies de partner zijn die je nodig hebt. Immokantoor Jes Vastgoed helpt je met plezier een nieuwe thuis vinden of je eigendom in Hoegaarden te verkopen.

Immo Hoegaarden

Vastgoed in Hoegaarden verkopen

Ben je toe aan een nieuwe stap? Bij elke nieuwe start zijn we je trouwe supporter. Ook wanneer je je immo in Hoegaarden wil verkopen, kan je bij ons terecht. We vinden het belangrijk dat je niet alleen over alle info beschikt, maar ook over de juiste verkoopstrategie.

We helpen je die te vinden, ook wanneer je zonder makelaar besluit te verkopen. We analyseren je woning tot in detail, inclusief gratis waardebepaling. Daarna kan je geïnformeerd beslissen hoe je woning wil verkopen. Kies je voor ons? Dan gaan we arm in arm het avontuur aan. Je kan op ons rekenen van begin tot eind.

Immo in Hoegaarden te koop

Wie een nieuwe woning zoekt, kent dat typisch spannende gevoel. Je kijkt met wat zenuwen, maar vooral reikhalzend uit naar dé perfecte woonst. Dat begrijpen we heel goed. Investeren in vastgoed, daar ga je niet licht over. Wij ook niet.

Vastgoed kopen in Hoegaarden, of ergens anders, is een mijlpaal. Daarom vind je bij Jes Vastgoed meer dan een makelaar. We zeggen 100% ‘JES’ tegen jouw dromen. We willen je vooruithelpen in het leven. Met jouw woningwensen in het achterhoofd, gaan we gericht op zoek naar hét perfecte pand. Voor minder doen we het niet.

Lena Vermeulen
Lena Vermeulen
23/12/2023
De teksten zijn gewoonweg top! Alleen al daarvoor zou je een pand kopen bij Jes. En o ja, er is gewoon ook een supergoede service :)
Wouter Winant
Wouter Winant
21/12/2023
Bijna een jaar geleden hebben we na het overlijden van mijn moeder haar huis te koop gezet via Jes. Ondanks mijn twijfels na vergelijkingen met andere immo kantoren wist Jan me te overtuigen om voor hem te kiezen. In tegenstelling tot vele anderen bleken zijn "verkoopspraatjes" :) 1 voor 1 juist te zijn. Alles wat hij voorspelde kwam uit en ook de service die werd aangeprezen voldeed aan de beloften die voorheen gemaakt werden. Jan en zijn team hebben ons vlekkeloos van A tot Z begeleid met het nodige respect wat betreft de emotionele en nostaligische kant van het verhaal. Een welverdiende 5 sterren voor deze zaak!
Bart Swinnen
Bart Swinnen
20/12/2023
Het is een plezier samen te werken met het team van Jes Vastgoed. Zeer attent en enthousiast en altijd met de beste bedoelingen. We hebben via Jes Vastgoed enkele jaren geleden een appartement gekocht, net één verkocht en waarschijnlijk volgt er binnenkort nog één. Zeer professionele aanpak en tegelijkertijd heel menselijk. Een voorbeeld voor de sector en zeker een aanrader.
Karen Heremans
Karen Heremans
17/12/2023
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Jan van Jes Vastgoed die ons heeft geholpen bij de verkoop van ons huis. Hij toonde een doortastende kennis van het te verkopen huis en wist precies hoe hij de sterke punten ervan moest benadrukken. Daarnaast was zijn kennis van de omgeving uitstekend, wat ons veel vertrouwen gaf in zijn expertise. Wat ik vooral waardeerde, was zijn gebruik van hedendaagse social media. Hij maakte bijvoorbeeld een TikTok filmpje waarin hij het huis beschreef en liet zien, alsook de omgeving via de tuin.Dit was een creatieve en effectieve manier om potentiële kopers te bereiken en hun interesse te wekken. Het gebruik van social media gaf ons het gevoel dat hij met de tijd meegaat en alle mogelijkheden benut om ons huis onder de aandacht te brengen. Daarnaast was de communicatie met zowel klanten als potentiële kopers vlot en efficiënt. Jan reageerde snel op vragen en zorgde ervoor dat er nooit verlies van “momentum” was. Dit was erg belangrijk voor ons, omdat we wilden dat de verkoop soepel en snel zou verlopen. Wij kunnen Jes Vastgoed ten zeerste aanbevelen. Hun doortastende kennis, gebruik van hedendaagse social media en vlotte communicatie hebben ervoor gezorgd dat de verkoop van ons huis succesvol en probleemloos verliep.
hans theunis
hans theunis
13/12/2023
Super tevreden!! Wij hadden Mikhaël als makelaar en kunnen er enkel maar positief over zijn. De vele (onvoorziene) obstakels die er ons pad gekruist zijn hebben we overwonnen dankzij zijn cool en ervaring. Het is een topper die weet waar hij mee bezig is! Een topper waar ik binnen x aantal tijd nog een opdracht wil toevertrouwen.
Gerda Theunis
Gerda Theunis
12/12/2023
Door mond aan mond reclame kwamen we bij jes terecht. Na onze eerste kennismaking met Mikhaël waren we al verkocht. En wat een topper! Ook tijdens de onvoorziene perikelen konden we steeds bij hem terecht en door zijn deskundigheid bracht hij het tot een goed einde. Jes vastgoed draagt zowel naar koper als verkoper toe eerlijkheid en respect hoog in het vaandel. Dankjewel Mikhaël en team Jes.
Laura Hellemans
Laura Hellemans
01/12/2023
Wij hadden 2x een fantastische ervaring met Johan van Jes vastgoed! We kochten via hem een nieuwe woning aan en waren onder de indruk van de professionaliteit en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Nadat ons bod aanvaard werd, kwam de volgende horde: onze eigen woning snel en succesvol verkopen. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om hiervoor ook Jes vastgoed in te schakelen. Zij namen het hele proces in handen met steeds een vlotte communicatie tussendoor. Er werden meerdere pogingen ondernomen om de perfecte foto's te trekken en het filmpje van het blitz bezoek was een grote meerwaarde om kandidaat kopers te vinden. Johan en co overtroffen dan ook onze verwachtingen met de verkoop van onze woning! Wij zijn zeer tevreden (ver)kopers en raden Jes vastgoed voor de volle 100% aan!
Els Vanderzeypen
Els Vanderzeypen
16/11/2023
Wij hadden geen gemakkelijk dossier met de verkoop van onze woning. Alles moest precies passen met aankoop nieuwbouw 150 km verder. Alle regelingen en bijkomende zorgen lossen zij voor je op. De correcte en professionele aanpak bij de verkoop hebben we te danken aan Mickael. Bijzonder veel kennis en steeds telefonisch bereikbaar. Een kantoor met een grote K! 100% yes voor Jes!
jordy geens
jordy geens
13/11/2023
Mikhaël was onze makelaar. Meteen hadden we er een goed gevoel bij om alles van de verkoop van het huis over te laten aan Mikhaël! Alles was tot in de puntjes voorbereid, zeer goede communicatie! Ons huis was binnen de 2 weken verkocht! Toppers!!!
Jana Slegers
Jana Slegers
09/11/2023
Bij de zoektocht naar een makelaar hadden we een verkennend gesprek met meerdere vastgoedkantoren. Mikhaël van Jes vastgoed overtuigde ons al bij het eerste kennismakende gesprek. Hun open communicatie, professioneel doch vriendelijke aanpak en kennis van de markt waren voor ons overtuigende factoren om met hen in zee te gaan bij de verkoop van zowel ons huis als appartement. Bij elke stap in het verkoopproces – marketing voor verkoop (extra pluspunten voor Blitzbezoek filmpjes), huisbezoeken, afhandeling bij verkoop – werden we op de hoogte gehouden en alles verliep vlot en professioneel. Wij zouden Jes vastgoed aan iedereen aanbevelen.

Samenwerken met Jes Vastgoed?

JES! Dat horen we graag. Of je nu op zoek bent naar immo in Hoegaarden om te kopen of te verkopen, we adviseren en ondersteunen je doorheen het hele proces. We ontwikkelen een doordachte strategie, steeds op maat van jouw unieke woningwensen.

Persoonlijk contact en open communicatie zijn een must voor een succesvol vastgoedverhaal. In een eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. Maak een afspraak voor een gezellige babbel, we ontvangen je met open armen.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s:

TEST