Immo Kessel-Lo

Kessel-Lo, deelgemeente van Leuven, pakt uit met een mooie mix van stad en dorp. Op een steenworp van het Leuvense stadscentrum vind je een gezellige gemeente waar het rustig wonen is. Een echte trekpleister is het Provinciedomein. Je geniet er van de natuur, zwemt er in openlucht of ontdekt er de avontuurlijke speeltuinen met de kids. Immo in Kessel-Lo is begrijpelijk geliefd bij jong en oud.

Een goede vastgoedpartner helpt je de perfecte woning te vinden of om je vastgoed in Kessel-Lo vlot te verkopen. Jes Vastgoed gidst je met plezier doorheen het hele proces.

Immo Kessel-Lo

Immo in Kessel-Lo verkopen

Wil je je eigendom in Kessel-Lo verkopen? Een spannende stap waarbij de juiste verkoopstrategie een sleutelrol speelt. We bekijken samen met jou welke factoren een invloed hebben op de waarde van je woning. Na een gratis schatting en een grondige analyse heb je alle info op zak om een doordachte beslissing te maken, of je nu met of zonder makelaar werkt.

Wil je samenwerken met ons? Dan gaan we samen het avontuur aan. We leren elkaar beter kennen, voor een samenwerking vol vertrouwen en in alle transparantie. We weten immers wat voor mijlpaal vastgoed kan zijn. Jes Vastgoed is je trouwe supporter, van start tot finish.

Vastgoed in Kessel-Lo te koop

Als je op zoek bent naar immo in Kessel-Lo, kan je alvast een kijkje nemen in ons aanbod te koop. Zit je droomwoning er (nog) niet tussen? Niet erg. Laat ons je woningwensen weten en we gaan met plezier voor jou op zoek. We kennen de lokale vastgoedmarkt op onze duim. Dat geeft ook jou een streepje voor.

Zo lichten we je als eerste in wanneer we een nieuwe woning in onze catalogus hebben. Je bent welkom op de eerste bezoekdag en kan rekenen op onze transparante mening, met plus- en minpunten. We zoeken verder tot je de woning hebt gevonden die je hart doet sneller slaan.

Zeg ‘JES’ tegen je woningdroom

Investeren in vastgoed, daar ga je niet licht over. Of je nu koopt of verkoopt, het is een belangrijke mijlpaal in je leven. We willen dat je daar een goed gevoel aan overhoudt. Van mijlpaal tot succesverhaal. Daarom kan je op ons rekenen om je te adviseren en te ondersteunen. Altijd eerlijk, altijd open.

We gaan vol goesting aan de slag met jouw woningwensen tot we de perfecte koper of je nieuwe thuis hebben gevonden. Maak een afspraak voor een eerste gesprek, we horen graag alles over je woningwensen.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: