Immo Boutersem

Boutersem, of Baatsem in de volksmond, is een gezellige, groene gemeente tussen Leuven en Tienen. Vlot bereikbaar vanuit alle centrumsteden, met de wagen en het openbaar vervoer, is Boutersem een populaire stek voor jong en oud. Ben je op zoek naar een eerste eigen huis, een nieuwe woonst of wil je graag je immo in Boutersem verkopen? De juiste vastgoedpartner maakt het verschil.

Jes Vastgoed, met immokantoor in Bierbeek, is een gedreven, betrouwbare, enthousiaste makelaar met dat tikkeltje meer. We gaan voor een persoonlijke aanpak, op jouw maat, en transparante, vlotte communicatie. We zijn de betrouwbare sidekick in je vastgoedverhaal.

Immo Boutersem

Immo in Boutersem verkopen

Heb je vastgoed in Boutersem om te verkopen? Dan heb je een slimme verkoopstrategie nodig. Of je nu met een makelaar samenwerkt of zelf verkoopt, Jes Vastgoed zet je goed op weg. We analyseren je woning en je huidige situatie nauwkeurig. We houden rekening met alle factoren die een invloed hebben op de waarde van je woning. Die informatie bekijken we samen met jou. Zo ben je perfect op de hoogte van wat nodig is om je woning te verkopen.

Wil je je immo in Boutersem verkopen samen met ons? Dan blijven we je van A tot Z bijstaan. We gaan samen een spannend avontuur tegemoet. We leren je graag beter kennen, want vertrouwen en een goed gevoel zijn een must voor een succesvolle verkoop.

Vastgoed te koop in Boutersem

Vind je jouw droompand niet in ons aanbod vastgoed te koop? Niet erg. Investeren in vastgoed doe je niet zomaar. Het is een belangrijke mijlpaal en daar willen wij, net als jij, een succesverhaal van maken. Daarom zetten we volop in op een uitstekende aankoopbegeleiding.

We gaan gericht op zoek, steeds met je specifieke zoekopdracht in gedachten. Komt er een nieuw pand op de markt, dan lichten we jou als eerste in. Je kan als eerste de woning bezoeken en de woning rustig en grondig bekijken. We adviseren je in alle eerlijkheid over de min- en pluspunten.

Wanneer je een eigendom in Boutersem of ergens anders koopt, investeer je niet alleen in vastgoed. Je investeert ook volop in jezelf en je leven. We blijven dus enthousiast zoeken tot je je droomwoning vindt.

Samenwerken? JES!

Met een betrokken makelaar erbij vind je sneller je droomwoning en zet je weer een stap vooruit in het leven.

Daar helpen we je graag bij. Maak een afspraak voor een toffe, open babbel over je vastgoedwensen. We denken met je mee, van verkoopstrategie tot aankoopbegeleiding. De koffie staat alvast klaar.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: