Immo Heverlee

Als deelgemeente van Leuven is Heverlee de perfecte combinatie van landelijk en stedelijk. De gemeente kent met het Kasteel van Arenberg, de Abdij van ’t Park en de Sint-Lambertuskerk een rijke geschiedenis. Even boeiend is de mooie natuur van het Heverleebos. Immo in Heverlee is begrijpelijk gegeerd.

Zoek je ook vastgoed in Heverlee of de omliggende regio? Jes Vastgoed is je gemotiveerde vastgoedgids die je met plezier bijstaat!

Immo Heverlee

Vastgoed in Heverlee verkopen?

Ben je klaar voor een nieuwe stap en wil je je immo in Heverlee verkopen? Dan kan je op Jes Vastgoed vertrouwen. De juiste verkoopstrategie is de sleutel tot een vlotte verkoop. Je kan daarom steeds bij ons terecht, ook wanneer je beslist om zonder makelaar te verkopen. Samen bekijken we je woning, je wensen en je doelen in detail. We geven gratis advies en een vrijblijvende schatting. Daarna heb je alle info op zak om zelf te beslissen hoe je je vastgoed wil verkopen.

Werk je samen met ons? Dan leggen we de rest van de weg samen af. Je kan steeds op ons rekenen, op onze ondersteuning en ons enthousiasme. Bovendien hou jij de touwtjes in handen.  Ons doel is je te ontzorgen en je vooruit te helpen in het leven.

Immo in Heverlee te koop

Met een kantoor in Bierbeek zijn we thuis in en rond het Leuvense. We zijn daarom ook de perfecte partner voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis in Heverlee. Van charmante woningen tot ruime appartementen, … misschien vind je in ons aanbod te koop wel je droompand?  

Heb je een specifiek idee of wat meer begeleiding nodig bij de aankoop van je nieuwe thuis? Bij Jes Vastgoed vind je meer dan een makelaar. We weten hoe belangrijk het aankopen van vastgoed is. Het is een echte mijlpaal. We willen dat je je nieuwe woonst koopt in volle vertrouwen en met een goed gevoel. Daarom zeggen we ‘JES’ tegen je dromen en helpen we je zoeken tot je hét pand van je dromen hebt gevonden.

JES, samenwerken met Jes Vastgoed!

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Dat begrijpen we. Ook wij zijn enthousiast over deze spannende nieuwe stap in je leven. We willen van jouw mijlpaal een echt succesverhaal maken. Vlotte verkoop of enthousiaste aankoopbegeleiding, we staan voor je klaar.

Maak een afspraak voor een gezellige babbel over je woningwensen. We gaan eerlijk en open met je in gesprek, want vertrouwen en connectie is de basis van een goede samenwerking. 

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: