Immo Oud-Heverlee

Oud-Heverlee is een groene gemeente in Vlaams-Brabant. Doordat ze dicht bij de taalgrens ligt, vind je er een innemende combinatie van Vlaamse en Waalse invloeden. Gelegen tussen Leuven en Waver is Oud-Heverlee bovendien vlot bereikbaar vanuit alle uithoeken van het land. Ondanks de dichte nabijheid van Leuven is Oud-Heverlee bijzonder groen. Immo in Oud-Heverlee is net zo uniek en charmant.

Geïnteresseerd in vastgoed in Oud-Heverlee? Jes Vastgoed is precies de gids die je nodig hebt. Onze passie is vastgoed, ons doel is jou vooruithelpen in het leven. We helpen je met plezier je nieuwe thuis vinden of je eigendom in Oud-Heverlee te verkopen.

Immo Oud-Heverlee

Vastgoed verkopen in Oud-Heverlee

Als je plannen hebt om je eigendom in Oud-Heverlee te verkopen, dan voel je een mix van emoties. Dat begrijpen we. Het is een spannende nieuwe start waarbij je wel een trouwe supporter kan gebruiken. Dat wil Jes Vastgoed graag voor je zijn.

Om je woning vlot te verkopen, heb je de juiste verkoopstrategie nodig. We helpen je die op poten te zetten door goed te kijken welke factoren de waarde van je woning beïnvloeden. Zo beschik je over alle informatie om te beslissen of je je woning zelf of met een makelaar wil verkopen. Kies je voor ons? Dan leren we elkaar nog beter kennen. We doorlopen het proces arm in arm, van start tot eind.

Immo in Oud-Heverlee te koop

We hebben een mooi aanbod uitgebouwd met vastgoed te koop in Oud-Heverlee en omstreken. Zit je droomwoning er (nog) niet tussen of heb je iets specifieks in gedachten? Dan zit je bij Jes Vastgoed op de juiste plaats.

We weten dat investeren in vastgoed een mijlpaal is. Daarom gaan we na een goed gesprek en met je woningwensen in gedachten gericht op zoek. Hebben we een nieuwe woning in ons aanbod?

Dan weet jij dat als eerste. Je krijgt ook als eerste de kans om de woning te bezoeken. We blijven vol enthousiasme zoeken tot we het pand vinden waar je verliefd op wordt.

Samenwerken met Jes Vastgoed?

Lijkt het je wel wat om in zee te gaan met ons? Of je nu immo in Oud-Heverlee verkoopt of koopt, vertrouwen en transparantie is een must voor een succesvol vastgoedverhaal. Daarom is een goede klik belangrijk.

We willen je graag beter leren kennen. Maak een afspraak voor een eerste gesprek waarin je alles te weten komt over ons en wij alles te horen krijgen over je woondromen. Klikt het? Dan kan je rekenen op ons eerlijk advies, volle ondersteuning en persoonlijke werkwijze, 100% op jouw maat.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: