Immo Bierbeek

Bierbeek is een charmante gemeente in de buurt van Leuven. Dicht bij de stad, vlot bereikbaar en toch heerlijk groen. Het Mollendaalbos neemt liefst een vierde van Bierbeek in. Zegt immo in Bierbeek je wel iets?

Klop dan gerust aan bij Jes Vastgoed. Als immokantoor in Bierbeek zijn we helemaal thuis in de streek. We vormen dus de perfecte partner om samen met jou op zoek te gaan naar je nieuwe thuis. We gaan met plezier op zoek naar het perfecte pand. Voor minder doen we het niet.

Immo Bierbeek

Immo in Bierbeek verkopen?

Ben je op zoek naar het juiste immokantoor om je woning, appartement of ander pand te verkopen? Leuk weetje over Jes Vastgoed: onze gemiddelde verkooptermijn is 25 dagen. Binnen de vier maanden is 95% van onze panden met succes verkocht.

We kunnen met die mooie cijfers uitpakken, omdat we werken met een doordachte verkoopstrategie, afgestemd op elk uniek project. Want jouw verhaal en jouw doel is ook uniek. We willen jou en je woning goed leren kennen. Onze gratis schatting gebeurt na een grondige analyse van alle factoren die de waarde van je woning beïnvloeden. We leggen je duidelijk uit hoe we tot onze conclusie zijn gekomen. Zo heb je alle info op zak om te beslissen of je met makelaar of zonder wil verkopen.

Vastgoed te koop in Bierbeek

In ons aanbod vind je vastgoed in alle vormen en formaten. Zo vind je bij ons woningen en appartementen te koop in Bierbeek. Immo in Bierbeek is best gegeerd. Het is de perfecte plek om je te settelen en je helemaal thuis te voelen.

Om die droom om te zetten in een mijlpaal heb je een betrouwbare partner nodig. Jes Vastgoed staat je van A tot Z bij. We gaan vol goesting op zoek naar een pand dat je hart sneller doet slaan. Ons doel is jou vooruit te helpen in het leven. Daar worden we blij van. Oprecht. Daarom vind je bij Jes Vastgoed meer dan een makelaar. We zijn je trouwe supporter die ‘JES’ zegt tegen al je dromen.

Lena Vermeulen
Lena Vermeulen
23/12/2023
De teksten zijn gewoonweg top! Alleen al daarvoor zou je een pand kopen bij Jes. En o ja, er is gewoon ook een supergoede service :)
Wouter Winant
Wouter Winant
21/12/2023
Bijna een jaar geleden hebben we na het overlijden van mijn moeder haar huis te koop gezet via Jes. Ondanks mijn twijfels na vergelijkingen met andere immo kantoren wist Jan me te overtuigen om voor hem te kiezen. In tegenstelling tot vele anderen bleken zijn "verkoopspraatjes" :) 1 voor 1 juist te zijn. Alles wat hij voorspelde kwam uit en ook de service die werd aangeprezen voldeed aan de beloften die voorheen gemaakt werden. Jan en zijn team hebben ons vlekkeloos van A tot Z begeleid met het nodige respect wat betreft de emotionele en nostaligische kant van het verhaal. Een welverdiende 5 sterren voor deze zaak!
Bart Swinnen
Bart Swinnen
20/12/2023
Het is een plezier samen te werken met het team van Jes Vastgoed. Zeer attent en enthousiast en altijd met de beste bedoelingen. We hebben via Jes Vastgoed enkele jaren geleden een appartement gekocht, net één verkocht en waarschijnlijk volgt er binnenkort nog één. Zeer professionele aanpak en tegelijkertijd heel menselijk. Een voorbeeld voor de sector en zeker een aanrader.
Karen Heremans
Karen Heremans
17/12/2023
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Jan van Jes Vastgoed die ons heeft geholpen bij de verkoop van ons huis. Hij toonde een doortastende kennis van het te verkopen huis en wist precies hoe hij de sterke punten ervan moest benadrukken. Daarnaast was zijn kennis van de omgeving uitstekend, wat ons veel vertrouwen gaf in zijn expertise. Wat ik vooral waardeerde, was zijn gebruik van hedendaagse social media. Hij maakte bijvoorbeeld een TikTok filmpje waarin hij het huis beschreef en liet zien, alsook de omgeving via de tuin.Dit was een creatieve en effectieve manier om potentiële kopers te bereiken en hun interesse te wekken. Het gebruik van social media gaf ons het gevoel dat hij met de tijd meegaat en alle mogelijkheden benut om ons huis onder de aandacht te brengen. Daarnaast was de communicatie met zowel klanten als potentiële kopers vlot en efficiënt. Jan reageerde snel op vragen en zorgde ervoor dat er nooit verlies van “momentum” was. Dit was erg belangrijk voor ons, omdat we wilden dat de verkoop soepel en snel zou verlopen. Wij kunnen Jes Vastgoed ten zeerste aanbevelen. Hun doortastende kennis, gebruik van hedendaagse social media en vlotte communicatie hebben ervoor gezorgd dat de verkoop van ons huis succesvol en probleemloos verliep.
hans theunis
hans theunis
13/12/2023
Super tevreden!! Wij hadden Mikhaël als makelaar en kunnen er enkel maar positief over zijn. De vele (onvoorziene) obstakels die er ons pad gekruist zijn hebben we overwonnen dankzij zijn cool en ervaring. Het is een topper die weet waar hij mee bezig is! Een topper waar ik binnen x aantal tijd nog een opdracht wil toevertrouwen.
Gerda Theunis
Gerda Theunis
12/12/2023
Door mond aan mond reclame kwamen we bij jes terecht. Na onze eerste kennismaking met Mikhaël waren we al verkocht. En wat een topper! Ook tijdens de onvoorziene perikelen konden we steeds bij hem terecht en door zijn deskundigheid bracht hij het tot een goed einde. Jes vastgoed draagt zowel naar koper als verkoper toe eerlijkheid en respect hoog in het vaandel. Dankjewel Mikhaël en team Jes.
Laura Hellemans
Laura Hellemans
01/12/2023
Wij hadden 2x een fantastische ervaring met Johan van Jes vastgoed! We kochten via hem een nieuwe woning aan en waren onder de indruk van de professionaliteit en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Nadat ons bod aanvaard werd, kwam de volgende horde: onze eigen woning snel en succesvol verkopen. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om hiervoor ook Jes vastgoed in te schakelen. Zij namen het hele proces in handen met steeds een vlotte communicatie tussendoor. Er werden meerdere pogingen ondernomen om de perfecte foto's te trekken en het filmpje van het blitz bezoek was een grote meerwaarde om kandidaat kopers te vinden. Johan en co overtroffen dan ook onze verwachtingen met de verkoop van onze woning! Wij zijn zeer tevreden (ver)kopers en raden Jes vastgoed voor de volle 100% aan!
Els Vanderzeypen
Els Vanderzeypen
16/11/2023
Wij hadden geen gemakkelijk dossier met de verkoop van onze woning. Alles moest precies passen met aankoop nieuwbouw 150 km verder. Alle regelingen en bijkomende zorgen lossen zij voor je op. De correcte en professionele aanpak bij de verkoop hebben we te danken aan Mickael. Bijzonder veel kennis en steeds telefonisch bereikbaar. Een kantoor met een grote K! 100% yes voor Jes!
jordy geens
jordy geens
13/11/2023
Mikhaël was onze makelaar. Meteen hadden we er een goed gevoel bij om alles van de verkoop van het huis over te laten aan Mikhaël! Alles was tot in de puntjes voorbereid, zeer goede communicatie! Ons huis was binnen de 2 weken verkocht! Toppers!!!
Jana Slegers
Jana Slegers
09/11/2023
Bij de zoektocht naar een makelaar hadden we een verkennend gesprek met meerdere vastgoedkantoren. Mikhaël van Jes vastgoed overtuigde ons al bij het eerste kennismakende gesprek. Hun open communicatie, professioneel doch vriendelijke aanpak en kennis van de markt waren voor ons overtuigende factoren om met hen in zee te gaan bij de verkoop van zowel ons huis als appartement. Bij elke stap in het verkoopproces – marketing voor verkoop (extra pluspunten voor Blitzbezoek filmpjes), huisbezoeken, afhandeling bij verkoop – werden we op de hoogte gehouden en alles verliep vlot en professioneel. Wij zouden Jes vastgoed aan iedereen aanbevelen.

Zeg ‘JES’ tegen je woondroom!

Lijkt Jes Vastgoed je de juiste partner? Kom langs in ons immokantoor in Bierbeek of maak een afspraak voor een gezellige babbel over je woonwensen. We zijn enthousiast, proactief en eerlijk. Je kan op ons rekenen voor advies, ondersteuning en heldere communicatie, zowel bij het verkopen van je eigendom of het aankopen van een nieuw pand.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s:

TEST