Immo Bierbeek

Bierbeek is een charmante gemeente in de buurt van Leuven. Dicht bij de stad, vlot bereikbaar en toch heerlijk groen. Het Mollendaalbos neemt liefst een vierde van Bierbeek in. Zegt immo in Bierbeek je wel iets?

Klop dan gerust aan bij Jes Vastgoed. Als immokantoor in Bierbeek zijn we helemaal thuis in de streek. We vormen dus de perfecte partner om samen met jou op zoek te gaan naar je nieuwe thuis. We gaan met plezier op zoek naar het perfecte pand. Voor minder doen we het niet.

Immo Bierbeek

Immo in Bierbeek verkopen?

Ben je op zoek naar het juiste immokantoor om je woning, appartement of ander pand te verkopen? Leuk weetje over Jes Vastgoed: onze gemiddelde verkooptermijn is 25 dagen. Binnen de vier maanden is 95% van onze panden met succes verkocht.

We kunnen met die mooie cijfers uitpakken, omdat we werken met een doordachte verkoopstrategie, afgestemd op elk uniek project. Want jouw verhaal en jouw doel is ook uniek. We willen jou en je woning goed leren kennen. Onze gratis schatting gebeurt na een grondige analyse van alle factoren die de waarde van je woning beïnvloeden. We leggen je duidelijk uit hoe we tot onze conclusie zijn gekomen. Zo heb je alle info op zak om te beslissen of je met makelaar of zonder wil verkopen.

Vastgoed te koop in Bierbeek

In ons aanbod vind je vastgoed in alle vormen en formaten. Zo vind je bij ons woningen en appartementen te koop in Bierbeek. Immo in Bierbeek is best gegeerd. Het is de perfecte plek om je te settelen en je helemaal thuis te voelen.

Om die droom om te zetten in een mijlpaal heb je een betrouwbare partner nodig. Jes Vastgoed staat je van A tot Z bij. We gaan vol goesting op zoek naar een pand dat je hart sneller doet slaan. Ons doel is jou vooruit te helpen in het leven. Daar worden we blij van. Oprecht. Daarom vind je bij Jes Vastgoed meer dan een makelaar. We zijn je trouwe supporter die ‘JES’ zegt tegen al je dromen.

Zeg ‘JES’ tegen je woondroom!

Lijkt Jes Vastgoed je de juiste partner? Kom langs in ons immokantoor in Bierbeek of maak een afspraak voor een gezellige babbel over je woonwensen. We zijn enthousiast, proactief en eerlijk. Je kan op ons rekenen voor advies, ondersteuning en heldere communicatie, zowel bij het verkopen van je eigendom of het aankopen van een nieuw pand.

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: