Immo Haasrode

Op zoek naar immo in Haasrode? Als deelgemeente van Oud-Heverlee deelt Haasrode dezelfde charmante combinatie van Vlaams en Waals die zo eigen is aan een gemeente op de taalgrens. Haasrode is een landelijk en gezellig dorp, dat tegelijk vlot bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer. Bovendien vind je er veel groene natuurpracht.  

Het is dus niet verwonderlijk dat immo in Haasrode gegeerd is. Een betrokken makelaar is de juiste partner om je snel aan het perfecte pand te helpen. Jes Vastgoed staat vol enthousiasme klaar om je nieuwe thuis te vinden of om je te begeleiden bij de verkoop van je eigendom. 

Immo Haasrode

Vastgoed in Haasrode verkopen?

Wil je immo in Haasrode verkopen? Dan is het ons doel dat jij je goed voelt bij dat proces. Dat doen we door je te ontzorgen en te ondersteunen. Die betrokken begeleiding begint bij een slimme verkoopstrategie. Zo wordt jouw verkoop een vlot succes. Eerst analyseren we je woning en alle factoren die de waarde ervan beïnvloeden. Met die waardevolle info op zak, beslis je zelf of je je woning met begeleiding van een makelaar of alleen wil verkopen. 

Kies je voor het team van Jes Vastgoed? JES! We kijken ernaar uit om jou weer een stap vooruit te helpen in het leven.  

Immo in Haasrode te koop

Ben je helemaal verliefd geworden op (het vastgoed in) Haasrode? In ons uitgebreid aanbod immo te koop in Haasrode en omstreken vind je misschien wel je droomwoning. Zoek je iets specifieks of zit hét pand er (nog) niet tussen?  

Dan kan je vertrouwen op Jes Vastgoed. Na een goed gesprek gaan we gericht op zoek, steeds met je woonwensen in het achterhoofd. Komt er een nieuwe woning in ons aanbod? Jij bent de eerste die het weet. Je wordt ook als eerste uitgenodigd voor bezoekdagen. Vol enthousiasme blijven we zoeken tot we het pand vinden dat je hart sneller doet slaan. 

Samenwerken met JES Vastgoed?

JES, klinkt goed! Zoek je vastgoed te koop of wil je liever verkopen? Bij Jes Vastgoed krijg je een betrokken vastgoedgids die zich steeds 100% voor je inzet. De eerste stap richting woondroom? Een goed gesprek. Maak een afspraak of kom langs in ons kantoor in Bierbeek. Jij vertelt ons je verhaal, wij vertellen je wat we voor jou kunnen betekenen. 

Zit de klik goed? Dan gaan we samen het avontuur aan. Als je trouwe supporter kan je steeds rekenen op onze eerlijke feedback, volle ondersteuning en open communicatie. 

Maak een afspraak

Wij zijn actief in de regio’s: